Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Erbil Camgöz: "Eğitim kadar spor da önemli ve gerekli"

İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Erbil Camgöz:

Erdek İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Erbil Camgöz, ilçeye bağlı tüm okullarda hâlen 3400 öğrenciye, 316 öğretmenin eğitim-öğretim verdiğini belirtti.

Erdek İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Erbil Camgöz, ilçeye bağlı tüm okullarda hâlen 3400 öğrenciye, 316 öğretmenin eğitim-öğretim verdiğini belirtti.
Eğitim-öğretimin yanı sıra öğrencileri sosyal yaşama hazırlamak amacıyla sanat, kültür ve spor etkinliklerine de önem verdiklerini vurgulayan Camgöz, "Eğitim kadar spor da şart" dedi. Eğitim ve sporun yaşı olmadığına dikkat çeken Erbil, şunları söyledi:

"Öğrencilerimize en kaliteli eğitim-öğretimi vermeye çalışıyoruz. Öğretmen branş açığımızı ücretli öğretmenlerle kapattık. Ciddi bir sorunumuz yok. Ancak fiziki bina ihtiyacımız var. Hâlen, ilçemizde yalnızca Atatürk İlkokulu, ikili öğretim yapıyor. Ama yeni okul binalarına ihtiyacımız da artıyor."
Taşımalı sistem kapsamında 181 ilkokul, 117 ortaokul ve 5 özel okul öğrencisinin bulunduğuna işaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz, "Bu kapsamdaki öğrenciler, eskiden köy olan şimdiki kırsal mahallelerimizden Ocaklar, Erdek merkez ve Karşıyaka ilkokul ve ortaokullarına, Erdek´ten de Karşıyaka ilkokul ve ortaokuluna taşınıyorlar" dedi.
Erbil´in müdür vekilliğindeki Erdek İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüklerini Arif Eriş ve Ümit Oktay yürütüyor.
Haber : Önder Balıkçı



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli