Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

İl Müftüsü Topcan Erdek´te

İl Müftüsü Topcan Erdek´te

Erdek´te Diyanet Okuma Salonu, Balıkesir İl Müftüsü Ramazan Topcan´ın katılımıyla gerçekleşti.

Erdek´te Diyanet Okuma Salonu, Balıkesir İl Müftüsü Ramazan Topcan´ın katılımıyla gerçekleşti.
Balıkesir İl Müftüsü Ramazan Topcan, Erdek´te Piri Reis Camisi bünyesinde yapılan Erdek Diyanet Okuma Salonu´nun açılışını yapmak üzere ilçemizi ziyaret etti.
İl Müftüsü Topcan´ın Erdek ziyareti, Erdek Müftü Vekili Hilmi Çetin ile birlikte Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy´a makamında ziyareti ile başladı.
İl Müftüsü Topcan, Kaymakamlık ziyareti sona erdikten sonra Diyanet Okuma Salonu´nun yer aldığı Piri Reis Camisi´ne geçti.
İl Müftüsü Topcan, Erdek Piri Reis Camisi´nde Diyanet Okuma Salonu´nda düzenlenen toplantıda Erdek İlçe Müftülüğü İmam Hatipler, Müezzin, Kayyımlar ve Kur´an Kursu Öğreticileri ile bir araya geldi.
Toplantı sona erdikten sonra Piri Reis Camisi´nin zemin katında hazırlanan Diyanet Okuma Salonu´nun açılışını yapan İl Müftüsü Topcan gençlerle buluştu.
Erdek İlçe Müftü Vekili Hilmi Çetin, Erdek Diyanet Okuma Salonu´nun İl Müftüsü Ramazan Topcan´ın katılımıyla gerçekleştirildiğini belirterek, ?Özellikle gençlerimize ve vatandaşlarımıza yönelik faaliyet yapabileceğimiz, okuma salonu ilçemize hayırlı olsun.? dedi.
Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Müftüsü Topcan Erdek
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı