Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

İl Milli Eğitimden Bilimsel Proje eğitimi

İl Milli Eğitimden Bilimsel Proje eğitimi

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile TÜBİTAK Eskişehir Bölge Koordinatörlüğü işbirliğinde 23-25 Ekim 2015 tarihleri arasında Bilgisayar...

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile TÜBİTAK Eskişehir Bölge Koordinatörlüğü işbirliğinde 23-25 Ekim 2015 tarihleri arasında Bilgisayar, Biyoloji, Fizik, Kimya, Matematik, Tarih, Coğrafya, Türk Dili ve Edebiyatı, Sosyoloji ve Psikoloji alanlarında branş bazlı olarak ?TÜBİTAK Bilimsel Proje Danışmanlığı Eğitimi? Altıeylül Yeni Öğretmenevi´nde 23 Ekim 2015 Cuma günü başladı.
Balıkesir´den TÜBİTAK alanında proje çalışmalarının ve başvurularının niteliğinin artırılması amacıyla gerçekleştirilecek olan ?TÜBİTAK Bilimsel Proje Danışmanlığı Eğitimi? açılışına Balıkesir Üniversitesi Rektör Yrd. Prof. Dr. Yılmaz Arı, Necatibey Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Satıl, TÜBİTAK Eskişehir Bölge Koordinatörü ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Eyüp Artvinli, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Rabiye Kahraman, eğitmenler ve öğretmenler katıldı.
TÜBİTAK Eskişehir Bölge Koordinatörü ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Eyüp Artvinli konuşmasında, ?Bu eğitimden sonra proje yaparken hangi paydaşların göz önünde bulundurulması ve hangi paydaşlardan yardım alınması gerektiği konusunda bir fikriniz olacak. Bu konuda İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Üniversite arasında bir işbirliği protokolü söz konusu.? Dedi.
Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz´de, öncelikle Eskişehir Bölge koordinatörlüğünde TÜBİTAK projelerine müracaat ettikleri bilgisi verdi.
Eğitimler Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi ve Balıkesir Üniversitesi´nde görevli Öğretim Üyeleri tarafından 20 ilçemizden toplam 10 branşda 185 öğretmene günlük 7 saat üzerinden toplamda 21 saat süreli olarak ?TÜBİTAK Bilimsel Proje Danışmanlığı Eğitimi? verilecek.
?TÜBİTAK Bilimsel Proje Danışmanlığı Eğitimi? sonunda, 10 branşta eğitim alacak olan katılımcıların ?TÜBİTAK İlçe Formatörü? unvanı ile ilçelerinde TÜBİTAK destekleri kapsamında Bilimsel Proje Hazırlık çalışmalarını yürüterek ilçe eğitimlerini üstlenecek.
Haber Merkezi



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı