Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

İl Milli Eğim Müdürü Cengiz Marmara´da okulları ziyaret etti

İl Milli Eğim Müdürü Cengiz Marmara´da okulları ziyaret etti

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, geçtiğimiz hafta İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Fatih Aka ve Mesut Solak, Marmara Adası İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Yavuz ve Marmara İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Emin Şark ile birlikte Marmara İlçe

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, geçtiğimiz hafta İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Fatih Aka ve Mesut Solak, Marmara Adası İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Yavuz ve Marmara İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Emin Şark ile birlikte Marmara İlçemizde okul ziyaretleri gerçekleştirdi.
Cengiz, Marmara İlçesi ziyaretleri kapsamında Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy ile Marmara Kaymakamı Mustafa Duruk´u makamında ziyaret etti.
Marmara Halk Eğitim Merkezi´ni de ziyaret eden Cengiz, 2014-2015 yılı yatırımları kapsamında Marmara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek buradaki okullar ile yapımı devam eden okulları yerinde inceleyip çalışmalar hakkında Marmara İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Yavuz´ dan bilgi aldı.
Marmara Çok Programlı Anadolu Lisesi, Saraylar İmam Hatip Ortaokulu, Marmara Merkez İlk ve Ortaokulu´na ziyarette bulunarak öğretmen ve öğrencilerle görüşen Cengiz, eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bir süre sohbet etti ve başarılar diledi.
Güner Yavuz Anaokulu, Saraylar İlk ve Ortaokulu, Avşa İlk ve Ortaokulu, Marmara Topağaç İlkokulu´nu da ziyaret ederek incelemelerde bulunan Cengiz, okul müdürlerinden bilgi alarak öğretmen ve öğrencilerle görüşerek başarılar diledi.
Cengiz, Avşa Adasında
Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, Marmara İlçesi´ne bağlı Avşa adasında bulunan Avşa İlk ve Ortaokulu´nu ziyaret etti. Avşa İlk ve Ortaokulu Müdürü Yusuf Bircan İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz´e ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek okulun öğrencilerinden Deniz Demirel´in yapmış olduğu tabloyu hediye etti.
İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, İl Milli Eğitim Müdürleri Fatih Aka ve Mesut Solak, Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy ile Saraylar Mahallesinde yapılacak olan İmam Hatip Lisesi´nin yapılacağı arsada incelemelerde bulundu.
Balıkesir´de eğitim alanında çok büyük mesafeler alındığını kaydeden Cengiz, ?Marmara İlçemiz Saraylar Mahallesine Anadolu İmam Hatip Lisesi kazandırıyoruz. Okulun yapılacağı arsada incelemelerde bulunduk. İnşallah 2016 yılı sonuna kadar tamamlayacağız.? dedi.
Cengiz, iki gün süren Marmara İlçesi ziyaretinin ardından diğer ilçelerdeki okul ziyaretleri ile incelemelerini sürdürecek.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli