Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

İl Koordinasyon Kurulu Toplandı

İl Koordinasyon Kurulu Toplandı

Vali Ersin Yazıcı, daha büyük bir heyecanla yola devam ediyoruz

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı başkanlığında, Balıkesir İl Koordinasyon Kurulu´nun 2016 yılının son toplantısı yapıldı.
Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) Toplantı Salonunda gerçekleşen ve Vali Ersin Yazıcı´nın başkanlık ettiği toplantıya; Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları ile kamu kurumlarının bölge ve il temsilcileri katıldı.
Toplantının açılışında konuşan Vali Ersin Yazıcı, koordinasyon kurulu üyelerinin, Balıkesir ile ilgili gerçekleştirilecek projeleri görüşmek için yılda 4 kez bir araya geldiklerini söyledi.
İnsan hak ve hürriyetlerinin ortadan kaldırılmak istendiği menfur bir saldırı ile karşı karşıya kaldıklarını belirten Vali Yazıcı, "İnşallah Türkiye o kara günü tabii ki unutmayacak, biz yolumuza, işimize devam edeceğiz. O hainlere de şunu göstereceğiz ki; ülkemize, demokrasimize, cumhuriyetimize milletin değerlerine nasıl gerçek manada sahip çıktığımızı daha çok çalışarak, daha çok gayret ederek daha özverili çalışacak o hainlere bu ülkeye olan sevdamızı yaptığımız işle göstereceğiz." dedi.
Türkiye´de 15 Temmuz´dan sonra birçok şeyin değişmeye başladığını ifade eden Vali Yazıcı, ?Bizim bizden başka dostumuzun olmadığını bir kez daha teyit ettik. Üzerimize düşen vazifeden doğal olarak, daha çok çalışarak daha fazla gayret ederek, daha fazla emek sarf ederek daha çok gönlümüzü, heyecanımızı işlerimize vererek ülkemize olan sevdamızı bütün dünyaya göstereceğiz. Yolumuza da devam ediyoruz. Büyük işlerimiz var. Bu ülkenin birçok büyük projesi var. Ülkemiz devasa işlerini kısa süre içinde bitirebiliyor. Ülkemiz kısa bir gelecekte hepimizin gönlünden geçen arzu ettiği, olmamız gereken noktada olacağına inanıyorum. Bunu hep birlikte başaracağız. Tüm kurum ve kuruluşlarımızın bu yaşanan acı olaydan sonra yeniden kendilerini adeta yenileyerek, yeni hedefler, yeni amaçlar, yeni çalışma politikaları, yeni heyecanlar oluşturacağına inanıyorum.? diyerek sözlerine ekledi.

Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Koordinasyon Kurulu Toplandı
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli