Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

İl Başkanı Biçki´den Teşekkür Ziyareti

İl Başkanı Biçki´den Teşekkür Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Başkanı Ender Biçki, CHP Erdek ilçe örgütünü ziyaret etti. Kısa bir süre önce Balıkesir´de yapılan kongrede CHP il başkanlığına seçilen Ender Biçki, teşekkür ziyaretleri kapsamında ilçemize de gelerek ilçe örgütüne teş

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Başkanı Ender Biçki, CHP Erdek ilçe örgütünü ziyaret etti.
Kısa bir süre önce Balıkesir´de yapılan kongrede CHP il başkanlığına seçilen Ender Biçki, teşekkür ziyaretleri kapsamında ilçemize de gelerek ilçe örgütüne teşekkür etti.
CHP Erdek İlçe Başkanı Metin Uysal tarafından karşılanan İl Başkanı Ender Biçki ve yönetim kurulu, parti binasında partililer ile bir araya geldi.
Kongre sürecinde ve kongrede kendisine verdikleri destek nedeniyle teşekkür konuşması yapan Ender Biçki, "Sizlere Balıkesir´den sevgi ve selam getirdik. İl örgütünde yaşadığımız kongre sürecinin ardından sizlerle bir araya gelmek ve teşekkür etmek için kar- kış dinlemeyerek buraya geldik. Gerek kongre sürecinde, gerekse kongrede bana verdiğiniz destek için şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum." dedi.
CHP Erdek ilçe örgütü hak ettiği değeri alacak
Erdek ilçe örgütü binasında gerçekleşen ziyarette bazı partililerin Erdek´in hak ettiği değeri alamadığından yakınması üzerine söz alan İl Başkanı Ender Biçer, "Erdek´in başarısı, yakalamış olduğu yüksek potansiyel ne il bazında, ne de genel merkez bazında göz ardı edilemez. Erdek şu an olduğundan çok daha fazla değer görmeyi hak ediyor. Bu değeri de yine biz partililer olarak kendimiz vereceğiz. Tüzüğümüzde de yazan ?Emek, en yüce değerdir" felsefesine inanan biriyim. Benim için birinci kriter, emektir. Erdek örgütümüzün emekleri ortadadır. İşte bu emek düşüncesini en baştan tabana yaymak bizim elimizde. Eğer emeğe saygı göstermeyi öğrenirsek, inanıyorum ki Erdek, en büyük değeri görecek örgütlerimizden biri olacaktır. Aksi takdirde ahbap çavuş ilişkileri, hemşerilik ilişkileri, arkadaşlık ilişkileri ön plana çıkıyor. O yüzden, tabandan tavana, tüzüğümüzde yazan ?Emek, en yüce değerdir" kelimesini aklımızdan çıkartmamamız gerekiyor." diye konuştu.
Teşekkür ziyaretleri kapsamında ilk olarak Manyas ve Gönen´i ziyaret ederek ilçemize gelen İl Başkanı Ender Biçki ve yönetim kurulu daha sonra, Bandırma ve Susurluk örgütlerini ziyaret etmek üzere ilçemizden ayrıldı. Ziyaretlerde Biçki´ye, CHP İl Kadın ve İl Gençlik Kolları yönetimleri de eşlik etti.
Haber : Taygun Ertan



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli