Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

İl Başkanı Av. Hasan Demiraslan FETÖ davalarının takipçisi olacaklarını açıkladı

İl Başkanı Av. Hasan Demiraslan FETÖ davalarının takipçisi olacaklarını açıkladı

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Avukat Hasan Demiraslan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti´ne karşı milletimize yapılmış en hain darbe teşebbüsü olan...

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Avukat Hasan Demiraslan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti´ne karşı milletimize yapılmış en hain darbe teşebbüsü olan ve FETÖ tarafından yapılan 15 Temmuz başarısız darbe girişiminin ardından açılan davaların sıkı takipçisi olacaklarını açıkladı.
AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan, eski İl Başkanı Avukat Adil Çelik, Avukat Belgin Uygur ve Avukat Yusuf Erarslan bir araya gelerek yaptıkları açıklamada 15 Temmuz başarısız darbe girişiminin ardından açılan davaları takip ettiklerini bildirdi.
AK Partili Avukatlar basına yaptıkları açıklamada şunları kaydetti: ?Bizler gerek AK Parti teşkilatları gerek STK´lar gerekse millet olarak bu davaların takipçisi olmaya devam ediyoruz. Bugün AK Parti Balıkesir Teşkilatı olarak Balıkesir´de görülen davaları takip ettik. Bu davaların sonuna kadar takipçisi olmaya da devam edeceğiz. Millet iradesine vurulmaya çalışılan en büyük ihanet girişimlerinden biri olan 15 Temmuz darbe girişimini unutmayacağız ve unutturmayacağız. Millete karşı silah kullanan bu hainlerin hak ettikleri cezayı almalarını istiyoruz ki bir daha kimse milli iradeye karşı böylesine bir kalkışma içerisine girmesin/giremesin. Türkiye güçlü ülke büyük ülke. Kimse ülkemize diz çöktürmeye çalışmasın bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada bu girişimlerde bulunanlar hüsrana uğrayacaklardır.?

Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı