Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

İki Yıldır Dünyayla Bağlantıları Kesik

İki Yıldır Dünyayla Bağlantıları Kesik

Manyas İlçesi Işıklar kırsal Mahallesi’nde ikamet edenler, 2 yıldan beri sabit telefon ve internetten yararlanamıyor.

Manyas İlçesi Işıklar kırsal Mahallesi’nde ikamet edenler, 2 yıldan beri sabit telefon ve internetten yararlanamıyor. 
Bugüne kadar başvurmadık kurum, çalmadık kapı bırakmadıklarını söyleyen mahalle halkı mağduriyetlerinin devam ettiğini söylediler. 2021 Mayıs ayında mahalle ile iletişimi sağlayan telefon kablolarının çalındığını, daha sonra da Telekom yetkililerinin bölgeye gelip diğer kabloları da toplayıp gittiklerini bir daha da o günden beri sabit telefonlar ile internet bağlantılarının gittiğini ve büyük bir mağduriyet yaşadıklarını dile getiren mahalle halkından Hakan Kundakçı “Kırsal mahallemizde 2 yıldır internet yok, kablolarımız çalındı, CİMER dahil başvurmadık yer kalmadı, mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz.” dedi. 
Mahallenin bir diğer sakini Aziz Sağlam ise “8 Mayıs 2021 tarihinden bu yana mahallemizde telefon ve internet yok. Yaşlılar telefonlarını kullanamıyor, öğrencilerimiz, gençlerimiz mağdur oluyor. Çağımız teknoloji çağı, sesimizi duysunlar lütfen.” diye konuştu. 
Mahallenin geçmiş dönem muhtarı Fikri Kundakçı’da yaptığı açıklamada “Kırsal mahallemizde internet olmadığı için dünyadan kopuk yaşıyoruz. Kabloları çaldılar, onca dilekçe vermemize rağmen hiç ilgilenen olmadı.” diyerek sözlerine ekledi.  
Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı