Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

İki bilezik yüzünden silahlar patladı

İki bilezik yüzünden silahlar patladı

Eski kayınpeder ile eski damat arasında iki bilezik yüzünden çıkan tartışmada kan aktı.

Eski kayınpeder ile eski damat arasında iki bilezik yüzünden çıkan tartışmada kan aktı.
Ayvalık ilçesine bağlı Çamoba köyünde eski damat ile eski kayınpeder, düğünde takılan iki bilezik için köy meydanında birbirlerine kurşun yağdırdı.
Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz gün saat 21.00 sıralarında bağlı Çamoba köyünde meydana gelen olayda, R.Ç. (47) ile M.A.K. (27) köy kahvesinde karşılaştı. 6 yıl önce R.Ç.`nın küçük kızıyla evlenen ve geçen sene boşanan M.A.K., düğünde takılan ziynet eşyalarının boşandıktan sonra yapılan taksimatında iki altın bileziğin kendisine iade edilmesini isteyen eski kayınpederiyle tartıştı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Çıkan silahlı çatışmada R.Ç. tüfekle eski damadı M.A.K.`yı belinden, eski damat da R.Ç.`yi tabancayla omzundan yaraladı. Çatışmada S.A. adlı bir vatandaş da hafif yaralandı. Silahlı çatışmanın ardından olay yerine gelen ambulansla yaralılar Ayvalık Devlet Hastanesi`ne götürüldü.
Kavga hastaneye sıçradı
Hastanede tedavi altına alınan yaralıların yakınları, geldikleri hastanenin acil serviste birbirlerine girdi. Yaralılardan eski damat M.A.K.`nın da karıştığı acil servisteki arbedede hastane güvenlik güçleri yetersiz kalınca emniyet müdürlüğünden destek istendi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin müdahalesiyle hasta yakınları arasında çıkan kavga güçlükle bastırıldı. Tedavi gören yaralıların hayati tehlikeyi atlattıkları bildirildi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli