Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

İGM Üyesi Onay: Bu yılki yatırım plânımızın yüzde 90ı gerçekleşti

İGM Üyesi Onay: Bu yılki yatırım plânımızın yüzde 90ı gerçekleşti

Balıkesir İl Genel Meclisinde, AK Partili üye olarak görev yapan Erdekli Hikmet Onay, Bu yılki yatırım plânımızın yüzde 90ı gerçekleşti.

Balıkesir İl Genel Meclisi`nde, AK Partili üye olarak görev yapan Erdekli Hikmet Onay, "Bu yılki yatırım plânımızın yüzde 90`ı gerçekleşti. Yıl sonuna dek plânımızın tamamını yaşama geçirmiş olacağız" dedi. Turizm Komisyonu Başkanı olarak görev yapan Onay, İl Genel Meclisi olarak her yıl, hayâli değil, gerçekleşecek yatırım plânları yapmaya özen gösterdiklerine dikkati çekerken, "Bu yıl da aynı şekilde plân uygulayarak başarılı olduk" diye konuştu.
2012 yılında, İl Genel Meclisi bütçesinin önemli bir bölümünün yol yapım çalışmalarına ayrılacağını vurgulayan Onay, Başbakan Recep Tayip Erdoğan`ın, genel seçimler öncesinde, aralarında Balıkesir`in de bulunduğu 11 ilin "Büyükşehir" kapsamına alınacağı dile getirdiğini vurgularken, bu uygulamayı çok yararlı gördüğünü, yaşama geçirilmesi durumunda il sınırları içinde yaşayan vatandaşlara gidecek hizmet kalitesinin daha da artacağına inandığının belirtti.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli