Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

İDO, karayolu taşımacılığını Bırakma Kararı Aldı

İDO, karayolu taşımacılığını Bırakma Kararı Aldı

İstanbul Deniz Otobüsleri A.Şnin, (İDO), gelen talepler üzerine kara taşımacılığını 1 Marttan itibaren otobüs firmalarına bırakacağı bildirildi.

İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş`nin, (İDO), gelen talepler üzerine kara taşımacılığını 1 Mart`tan itibaren otobüs firmalarına bırakacağı bildirildi.
İDO Genel Müdürü Ahmet Paksoy, karayolu ve denizyolu ulaşımını birbirinin rakibi değil birbirini tamamlayan bir zincirin iki halkası olarak gördüklerini bildirdi.
Yolcuların ve iş ortaklarının değerlendirmelerini dinlemeyi her zaman önemsediklerini vurgulayan Paksoy, şunları kaydetti: "Değerli iş ortağımız otobüs işletmecilerimizin beklentilerini de dikkate alıyor olacağız. Federasyon başkanlarımız beklentilerini bizlere ilettiler. Mart ayı itibarıyla İDOBÜS`ün kara ayağından çekilmemizi talep ettiler. Ege ve Akdeniz bölgelerine ulaşımda hizmet verecek otobüs firmalarının önünün açılması gerektiğini vurguladılar. Federasyonlarına bağlı tüm otobüsçüleri memnun edecek bu taleplerinin karşılanmasını dile getirdiler. Gerek İDO`yla ilgili gerek İDOBÜS`le ilgili olarak yolcularımızın ve sektör temsilcilerimizin görüşlerini değerlendirmekten mutluluk duyuyoruz. Biz her zaman müşterimizi ve birlikte iş yaptığımız sektörlerin temsilcilerini dinlemekten yanayız. Otobüs işletmecilerimizin görüşleri bu anlamda bizim için çok değerli. Değerlendirme-lerimizi yaparken bu görüşmelerde edindiğimiz verilerden yararlanacağız"


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli