Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

İDO, dış hatlarda indirime gitti

İDO, dış hatlarda indirime gitti

İDO, Yenikapı-Bandırma hattında araç fiyatlarında % 20 indirim yaparak araç içi yolcu fiyatını sabitledi.

İDO, Yenikapı-Bandırma hattında araç fiyatlarında % 20 indirim yaparak araç içi yolcu fiyatını sabitledi.
İDO, Pendik-Yalova hattında araç geçiş fiyatını 39 TL´ye sabitledi; araç içi yolcu ücretini ise sadece 1 TL olarak belirledi.
1 Mart´tan itibaren geçerli olacak yeni fiyatlarla Pendik´ten Yalova´ya özel aracıyla seyahat eden 4 kişilik bir aile, körfezi sadece 42 TL´ye geçebilecek. İDO ayrıca Yenikapı-Bursa, Yenikapı-Bandırma ve Yenikapı-Yalova hatlarında da araç fiyatlarında % 20 indirim yaparak araç içi yolcu fiyatını sabitledi.
İDO, en sık tercih edilen dış hat hızlı feribot seferlerinde araç içi yolcu fiyatlarında sabit fiyat kampanyası başlattı. İDO, Pendik-Yalova hattında araç fiyatını 39 TL´ye sabitlerken, araç içi yolcu ücretini sadece 1 TL olarak belirledi.
Yeni fiyatlarla İstanbul Pendik´ten Yalova´ya, otomobil+4 kişi, 42 TL´ye gidebilecek. Bu sayede karayolu ile yaklaşık 2 saat süren ve minimum 60 TL´lik yakıta mal olan 135 kilometrelik Pendik-Yalova arası, İDO feribotu ile 45 dakikada, sadece 42 TL´ye aşılabilecek.
İDO, diğer dış hat hızlı feribot seferlerinde de dev indirim yaptı. İDO, Yenikapı hareketli Bursa, Bandırma ve Yalova feribotlarında araç fiyatını % 20 aşağı çekti. Aynı hatta araç içi yolcu fiyatı da en düşük fiyatlarla sabit hale getirildi. Buna göre Yenikapı-Yalova feribotu ile araç geçişi 39 TL´den başlarken, araç içi yolcu 10 TL; Yenikapı Bandırma araç geçişi 119 TL´den başlarken, araç içi yolcu 25 TL; Yenikapı-Bursa araç geçişi 69 TL´den başlarken, araç içi yolcu 15 TL olacak.
Yeni indirimli fiyatlar, 1 Mart 2017´den itibaren geçerli olacak.
İDO, 1 Ocak 2017 tarihinde, körfez geçişinde önemli bir hat olan Eskihisar-Topçular arasında da % 25 indirim yapmış; araç geçişini tek yönde 45 TL´ye, gidiş-dönüşte ise 80 TL´ye düşürmüştü. Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: hatlarda indirime gitti
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli