Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

İdeal Gençlik için çalışma başlatıldı

İdeal Gençlik için çalışma başlatıldı

Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, gençlerimizi toplumsal ve evrensel değerlerle donanmış ve bu değerlerle yaşamayı yaşam biçimi haline getirmiş, çevresine duyarlı, milli ve manevi değerlerini topluma aktarmada aktif görev alabilen, sorumluluk sahibi bir

Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, gençlerimizi toplumsal ve evrensel değerlerle donanmış ve bu değerlerle yaşamayı yaşam biçimi haline getirmiş, çevresine duyarlı, milli ve manevi değerlerini topluma aktarmada aktif görev alabilen, sorumluluk sahibi bireyler olarak yetiştirmek amacıyla lise öğrencilerine yönelik ?Karesi´de Yetişen İdeal Gençlik? projesini başlattı.
Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Konakbay öncülüğünde, Karesi Özel Büro´da görevli öğretmenler ve öğrenci okul meclis başkanlarından oluşan proje ekibi ?Lisanımızda Kötü Söze, Hayatımızda Şiddete Yer Yok? sloganıyla hazırladıkları hediyelerle Karesi Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Cengiz ve Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz´ı ziyaret ettiler.
Karesi Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, proje ekibini makamında ikramlar ve hediyelerle karşılarken, sohbet etti ve proje hakkında öğrencilerden bilgi aldı. Öğrencileri bu güzel projeye öncülük ettikleri için kutlayan Kaymakam Erdoğdu ?Geleceğimizin sizin gibi sorumluluğunun bilincinde, duyarlı gençlerden oluşmasından gurur duyuyorum? dedi.
Ardından İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Cengiz´i ziyaret ettiler
Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Cengiz ?Öncelikle sizin gibi pırıl pırıl gençleri makamımda görmekten gurur duyduğumu ifade etmek isterim. Böyle içeriği dolu ve gençlerimiz için programlarla zenginleştirilmiş bir projede bulunduğunuz için çok şanslısınız. Biz İl Milli Eğitim ailesi olarak projenizin uygulanmasında her daim maddi manevi yanınızda olacağız? diyerek gençleri uğurladı.
Ziyaret programı Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz´la devam etti
Gençlerle sohbet eden Yılmaz´a, proje ekibi, proje hakkında bilgi verdi. Gençlerin başkanla sohbetinin ardından ziyaret programı sona erdi.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false