Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

İbrahim Yıldız, sergi açacak

İbrahim Yıldız, sergi açacak

Son yıllarda çektiği fotoğraflarla kendisinden söz ettiren emekli öğretmen İbrahim Yıldız, Erdek'te sergi açmak için girişimlerini sürdürüyor.

Son yıllarda çektiği fotoğraflarla kendisinden söz ettiren emekli öğretmen İbrahim Yıldız, Erdek’te sergi açmak için girişimlerini sürdürüyor.  

01.02.1961’de, Konya’da doğan, 32 yıldır Bandırma’da oturup, 18 yılı Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binasında olmak üzere çeşitli okullarda görev yapan Yıldız, 2011 yılından başlayarak, fotoğraf sanatına ağırlık verdiğini vurgularken, şunları söyledi:
“32 yıldan beri yaz aylarında Erdek’e geliyorum. Ancak itiraf etmek isterim ki, Erdek’in güzelliklerini, doğasının, denizinin eşsizliğini, Erdek’te yaşamanın doyumsuzluğunu çok geç fark ettim. Şimdi ise elimden geldiğince bu güzellikleri yansıtmaya çalışıyorum. Önümüzdeki günlerde de, ‘Erdek’te coşkulu yaşamak’ ismini vereceğim, Erdek fotoğraflarımdan oluşan bir sergi açmak için girişimlerim sürüyor.”
Yıldız, yine önümüzdeki dönemde, bir grup arkadaşıyla birlikte Erdek’te, “Doğa Sporları ve Fotoğraf Sanatı Derneği” ismi altında bir dernek kurmayı planladıklarını da sözlerine ekledi.
Haber : Önder Balıkçı



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli