Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

İbrahim Azak, toprağa verildi

İbrahim Azak, toprağa verildi

Erdekte uzun yıllar kıraathane İşletmeciliği işi yaptıktan sonra emekli olan Recep Azakın oğlu İbrahim Azak, motosikletle geçirdiği bir kaza sonrası yaşamını yitirdi.

Erdek`te uzun yıllar kıraathane İşletmeciliği işi yaptıktan sonra emekli olan Recep Azak`ın oğlu İbrahim Azak, motosikletle geçirdiği bir kaza sonrası yaşamını yitirdi.
İbrahim Azak`ın Akhisar İlçesinde ikamet eden amcasının yanında çalışırken, bir arkadaşının kullandığı motosikletin arkasında yolculuk yaparken, meydana gelen kaza sonrası hayatını kaybetmesi ilçede üzüntüyle karşılandı.
Motosikleti kullanan arkadaşının ağır yaralandığı talihsiz olay sonrası Akhisar`dan Erdek`e getirilen İbrahim Azak`ın cenazesi Ramazan Bayramının birinci günü öğle namazı ardından Yalı Camisinde kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığına defnedildi.
Sevenlerinin gözyaşları içinde çok genç yaşta, ebedi istirahatgahına defnedilen İbrahim Azak, geride gözü yaşlı ailesi ile sevenlerini bıraktı.
Baba, Recep Azak, bilindiği gibi Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi`nde uzun yıllar yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmıştı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli