Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

Huzurevi sakinleri Vali Aslan'ı ziyaret etti

Huzurevi sakinleri Vali Aslan

Her yıl 18-24 Mart arasında kutlanan Yaşlılar Haftası kapsamında Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Akbıyık, Huzurevi Müdürü Ömer Ceylan ve huzurevi sakinleri, Vali Arslanı makamında ziyaret etti.

Her yıl 18-24 Mart arasında kutlanan Yaşlılar Haftası kapsamında Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Akbıyık, Huzurevi Müdürü Ömer Ceylan ve huzurevi sakinleri, Vali Arslan`ı makamında ziyaret etti. İşlerinin yoğunluğu sebebiyle huzurevine sık gidemediğini ancak sorumlular vasıtasıyla sürekli takip ettiğini belirten Arslan, yaşlıların sıkıntı ve ihtiyaçlarıyla ilgili bilgi aldığını kaydetti. Huzurevi sakinlerine teşekkür eden Vali Arslan, "Ziyaretçilerimizin nezdinde tüm yaşlılarımızın Yaşlılar Günü`nü kutluyorum. Gençler yaşlılarımıza baktıklarında geleceklerini gördüğü gibi yaşlılarımız da gençlere baktıklarında geçmişlerini hatırlıyor. Bu nedenle bu tür ziyaretler önemli." dedi.
Balıkesir Huzurevi`ndeki sıcak ortam ve iyi hizmet sebebiyle yoğun bir talep olduğunu ifade eden Vali Yılmaz Arslan yoğunluğu iyileştirmelerle hafifleterek daha güzel hizmet vermeye çalışacaklarını söyledi. Huzurevi sakinleri ise temizlik, güvenlik ve bakım gibi ihtiyaçlarının mükemmel olduğunu belirterek, Vali Arslan`a teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı