Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Hüseyin Sarı´dan, Mirza´ya teşekkür

Hüseyin Sarı´dan, Mirza´ya teşekkür

Belediye Başkanı Sarı: ?Bandırma Belediyesi olmasa 1 kilometre asfalt bile asfalt dökemezdik?

?1. Kyzikos Uluslararası Heykel Sempozyumu?nun kapanış töreninde konuşan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´ya teşekkür etti. Mirza´nın da bulunduğu törende konuşan Sarı, şunları söyledi: 

?Bundan önceki dönemler de dahil olmak üzere 10 yılı aşkın süredir yürüttüğüm belediye başkanlığı dönemimde, Dursun Mirza´dan aldığım desteği hiçbir başkandan almadım. Erdek sınırları içinde, kırsal mahalleler dahil birçok yolu asfaltladık. Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza olmasa 1 kilometre bile asfalt dökemezdik. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.?
Sarı, 2016 yılında, 1980´li yıllardan beri dokunulmayan Çuğra sahil bandına yeni bir düzen getireceklerini belirtirken, ikinci Çuğra yolunun da tretuvarları ile birlikte yeniden düzenleneceğini sözlerine ekledi.
MİRZA: ?ÜÇ BELEDİYE DAYANIŞMA İÇİNDEYİZ?
Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza da konuşmasında, CHP´li Bandırma, Erdek ve Manyas belediyelerinin dayanışma içinde bulunduklarına dikkati çekerken, şunları söyledi:
?Yaz döneminde, Erdek´teki yazlıklarına gelen çok sayıda Bandırmalı var. Yine birçok Erdekli, Bandırma´da oturuyor. Yani Bandırma ile Erdek iç içe geçmiş durumda bulunuyor. Bu nedenle Erdek´e her çeşit desteği vermek boynumuzun borcudur.?
Bandırma sınırları içindeki Daskyleion ve Erdek sınırları içinde bulunan Kyzikos ören yerlerini çok önemsediklerini vurgulayan Mirza, Kapıdağ´ın dokusunun korunması gerektiğine işaret ederken, ?Çevreyi, doğayı kirletenlerle mücadelemiz bundan sonra da sürecektir? dedi.
Bandırma olarak il olma sevdasından vazgeçmediklerinin altını çizen Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Balıkesir´in Büyükşehir Belediyesi olmasının ardından Bandırma Belediye bütçesinin 40 milyon lira azaldığına dikkati çekerken, Büyükşehir´in, ilçelerin birçok kâr getirici hizmetlerini kendisine alması nedeniyle ?çift başlılık? yaşandığını öne sürdü. Mirza, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı´nın hizmetleriyle gurur duyduğunu belirtti.
Haber Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Hüseyin Sarı Mirza teşekkür
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli