Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Hurşut Meriç Bandırmaspor´da

Hurşut Meriç Bandırmaspor´da

Bandırmaspor, önceki yıllarda Gençlerbirliği formasını da giyen, son olarak Adana Demirspor´da yer alan Hurşut Meriç´i, 2 yıllığına renklerine bağladı.

Bandırmaspor, önceki yıllarda Gençlerbirliği formasını da giyen, son olarak Adana Demirspor´da yer alan Hurşut Meriç´i, 2 yıllığına renklerine bağladı. İmza töreninde konuşan Bandırmaspor Kulübü Asbaşkanı Yakup Ataş, ?Adana Demirspor´da oynayan gurbetçi oyuncumuz Hurşut Meriç ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. Daha önce Süper Lig ve PTT 1. Lig takımlarının formasını giyen deneyimli oyuncuyu yakından tanıyoruz. Bu futbolcunun, PTT 1. Ligi´ne çıkma mücadelemiz sırasında takımımıza önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Önümüzdeki günlerde teknik heyetin vereceği rapor doğrultusunda bir oyuncuyu daha kadromuza katarak, transferi kapatacağız? dedi. Bordo-beyazlı takımın yeni transferi Hurşut Meriç ise Bandırmaspor´un şampiyon olarak mutlu sona ulaşması amacıyla çaba harcayacağını belirtti.
Bandırmaspor´un yeni transferi 32 yaşındaki Hurşut Meriç, 2009 yılında geldiği Gençlerbirliği´nin formasını 4 yıl süreyle giydikten sonra Çaykur Rizespor´a, oradan da Adana Demirspor´a transfer olmuştu. Deneyimli futbolcu, Süper Lig´de 135, PTT 1. Ligi´nde 25, Türkiye Kupası´nda 21 maçta forma giyerken, 20 gol attı. Hurşut Meriç, bu maçlarda toplam 21 sarı, 1 kırmızı kart gördü.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Hurşut Meriç Bandırmaspor
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı