Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Horozköy maçına hazırlanıyorlar

Horozköy maçına hazırlanıyorlar

Erdekspor Antrenörü Pöge: ?Koşan ve mücadele eden bir takımız?

Erdekspor antrenörü Süleyman Pöge, pazar günü Erdek´te oynayacakları Horozköy Gençlik maçından da üç puan beklediklerini açıkladı. Lider durumda bulunan Erdekspor´un gelenekselleşmiş bir spor kültürü bulunduğuna dikkati çeken Pöge, şunları söyledi:
?Belediye ve kulüp başkanımız ile yönetim kurulu, kısıtlı ekonomik olanaklar nedeniyle sezon başında mütevazı, genç ve yetenekli futbolcularla deneyimli oyuncuların karıştığı bir kadro oluşturdu. Bu ligde yer alan takımların hepsi birbiriyle eşdeğer. Çok koşan ve iyi mücadele veren takımlar kazanıyor. Biz de böyle bir kadro oluşturduk ve Kümaşspor maçı hükmen olmak üzere oynadığımız dört maçı da kazanarak, liderlik koltuğuna oturduk. Bu hafta oynayacağımız Manisa takımı Horozköyspor maçını da kayıpsız atlatarak, liderliğimizi koruyacağımıza inanıyorum. Bu maç öncesi sadece Timuçin´in hafif bir sakatlığı bulunuyor.?
JOJO´NUN LİSANSI BEKLENİYOR
Aslen Fransız olup geçtiğimiz yıllarda İngiltere´deki takımlarda forma giyen ve orta alanın solunda yer alan Jojo da, kırmızı beyazlı takımla çalışmalarını sürdürüyor. Erdeksporlu oyuncunun, İngiltere´de bulunan bonservisinin gönderilmesi için Futbol Federasyonu´nun, İngiltere Futbol Federasyonu´na yazı yolladığı öğrenildi.
Bölgesel Amatör Lig(BAL) 9. Gruba dahil olarak pazar günü Erdek 18 Eylül Stadında oynanacak maç, saat 15.00´te başlayacak.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli