Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

HİZMET-İŞ Sendika üyeleri kazalara karşı artık sigortalı

HİZMET-İŞ Sendika üyeleri kazalara karşı artık sigortalı

HİZMET-İŞ Sendikası tüm üyelerini kapsayan sosyal sorumluluk projelerinin en kapsamlılarından birini hayata geçirdi.

HİZMET-İŞ Sendikası tüm üyelerini kapsayan sosyal sorumluluk projelerinin en kapsamlılarından birini hayata geçirdi.
Belediyelerde çalışan işçilerin yeni umudu Hizmet-İş Sendikası, üyelerini olası kazalara karşı sigortalattı.
Hizmet-İş Sendikası Balıkesir İl Başkanı Seyfi Karaman, genel merkez yönetim kurulu kararı ile sendikalarına üye işçilerin " Ferdi Kaza Gurup Sözleşmesi" kapsamına aldıklarını bildirdi. 
Karaman, ferdi kaza sigortasına göre üyemiz ve sendika çalışanımıza kaza sonucu vefat, maluliyet ve tedavi masrafları, teminat tutarları ve kişi başı ödenecek primlerin tamamının sendika tarafından karşılanacağını belirtti.
Karaman, devamında şöyle konuştu:
"Sendikamız HİZMET-İŞ ile Vakıf Emeklilik A.Ş. arasında yapılan sözleşme gereğince, tüm üyelerimiz ve sendika çalışanlarımız "Ferdi kaza Gurup Sözleşmesi kapsamına alındı.  Yaptırılan Ferdi kaza sigortasına göre, üyemiz ve sendika çalışanımıza "Kaza sonucu vefat, kaza sonucu maluliyet ve kaza sonucu tedavi masrafları teminatları" sağlanmaktadır.  Teminat tutarları ve kişi başı ödenecek primlerin tamamı Sendikamızca karşılanacak. Sözleşme hükümlerine göre, bir yıl süre ile üyelerimizden herhangi birinin kaza sonucu vefatı halinde, kaza sonucu maluliyeti ve kısmi daimi maluliyeti halinde teminatlar sağlanacak. Hizmet-İş ailesi olarak her alanda üyelerimizin geleceğini düşünen adımlar atıyor, üyelerimizin ve yakınlarının geleceğe güvenle bakabilmesi için her türlü imkanımızı seferber ediyoruz. Bu anlaşmayla üyelerimizin başına gelebilecek bir kaza ve vefat durumunda Vakıf Emeklilik Ferdi Kaza Sigortası geride kalanlar için bir dayanak olacak. Sendikamız tarafından gerçekleştirilen tüm üyelerini kapsayan sosyal sorumluluk projelerinin en kapsamlılarından birisinin daha hayata geçmesi. Sendika mensuplarımızın Hizmet-İş kimliği altındaki mücadelelerinde birlikte hak arayışı ve birlikte sendikamızı büyütme anlayışı vardır. Bu anlamda gerçekleştirilen projelerin kendi iş kolumuzda örnek alınması ve ülke çapına yayılması sendikal harekette Hizmet-İş, ailesinin de bir gururu olacaktır."


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false