Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Hırsızlara direnen pompacı ağır yaralandı

Hırsızlara direnen pompacı ağır yaralandı

Ayvalıkta kimliği belirlenemeyen 2 soyguncu, 800 lirayı çaldıktan sonra direnmeye çalışan akaryakıt çalışanını bıçakladı.

Ayvalık`ta kimliği belirlenemeyen 2 soyguncu, 800 lirayı çaldıktan sonra direnmeye çalışan akaryakıt çalışanını bıçakladı.
Ayvalık Altınova merkez mahallesinde bulunan bir akaryakıt istasyonuna, geçtiğimiz gün sabaha karşı saat 04.30 sıralarında kimliği belirlenemeyen 2 kişi, pompacı Şenol Şanlı`nın yanına geldi. Gece mesaide olan Şanlı, dışarı çıkacağı anda soyguncular, hemen üzerine atılarak etkisiz hale getirip üzerindeki 800 lira parayı aldılar. Saldırganlar, kendilerine direnen pompacıyı takip etmemesi için de bıçakla yaralayıp kaçtılar.
34 yaşında, evli, bir çocuk babası Şanlı, kanlar içinde kıvranırken tesadüfen akaryakıt almaya gelenler tarafından yerde kanlar içinde bulundu. Yaralı pompacı, 112 sağlık ambulansı ile Ayvalık Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı. Altınova jandarma ekipleri, çevredeki iş yerlerinin mobese kameralarını incelemeye aldığı ve pompacıyı yaralayarak kaçan, PVC atölyesinden de cep telefonunu çalanların kimliklerinin kısa sürede belirleneceğini belirtti. 
Akaryakıt istasyonu sahibi Mehmet Bacaksızoğlu, "Vatandaş ne yapacağını şaşırmış durumda. 800 lira için adam vuruyorlar. Arkadaşımız kan kaybından ölecek duruma getirilmiş yazıklar olsun" diyerek sitem etti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı