Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Hırsızlar kaçtı Jandarma kovaladı

Hırsızlar kaçtı Jandarma kovaladı

Bandırma İlçe Jandarma Komutanlığı´na bağlı ekiplerce yapılan denetimde, gece geç saatlerde Balıkesir-Bandırma Devlet karayolunda seyir halinde olan ve durumundan şüphelenilen 10 ? ?.

Bandırma İlçe Jandarma Komutanlığı´na bağlı ekiplerce yapılan denetimde, gece geç saatlerde Balıkesir-Bandırma Devlet karayolunda seyir halinde olan ve durumundan şüphelenilen 10 ? ?. plakalı beyaz renkli Kia marka araç durdurulmak istendi. Ancak devriyeyi fark eden 10 ? ? plakalı araç sürücüsü süratle kaçarken, yapılan takip sırasında 10 ? ?. plakalı araç Bandırma İlçesi Aksakal Mahallesi Doğa Caddesi´nde terk edilmiş vaziyette bulundu.
10 ? ?. plakalı araç ve sürücüsü hakkında yapılan araştırmada, aracın Bandırma ilçe merkezinde ikamet eden E.E. isimli şahsa ait olduğu belirlenirken, aracın kasasında 112 adet demir profil bulunduğu görüldü. Aracın kasasında bulunan demir profillerle ilgili olarak bölgede yapılan araştırmada, demir profillerin Bandırma ilçesi Aksakal mahallesinde bulunan Bandırma Karayolları İşletme Şefliği´ne ait alandan çalındığı ve hırsızlık olayının E.E. (7 ayrı suç kaydı var) ve L.B. (4 ayrı suç kaydı var) isimli şüpheliler tarafından gerçekleştirildiği tespit edildi.
Adli makamların talimatıyla 10 ? ?.. plakalı araç ve çalıntı profiller muhafaza altına alınarak yediemin teslim edilirken, E.E. ve L.B. isimli şüpheliler hakkında yasal işlem başlatıldı.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli