Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Hikmet Onay: Halitpaşaya ek bina kazandırıyoruz

Hikmet Onay: Halitpaşaya ek bina kazandırıyoruz

AK Parti Erdek İl Genel Meclis Üyesi Hikmet Onay, 2011 yılının Kasım ayında Balıkesir İl Genel Meclis Toplantısında kabul edilen, Erdek Halitpaşa İlköğretim Okuluna ek ders bina yapımının Mart ayında yürürlüğe girdi müjdesini verdi.

AK Parti Erdek İl Genel Meclis Üyesi Hikmet Onay, "2011 yılının Kasım ayında Balıkesir İl Genel Meclis Toplantısında kabul edilen, Erdek Halitpaşa İlköğretim Okuluna ek ders bina yapımının Mart ayında yürürlüğe girdi müjdesini verdi.
İnşaat tamamlandığında, Halitpaşa İlköğretim Okulu 8 derslikli ek binaya kavuşmuş olacak.
Bina, Balıkesir Valiliği Özel İdare Müdürlüğü işbirliğiyle yapılacak. İnşaatına bu yıl içinde başlanması öngörülen okulun, gelecek eğitim öğretim yılında hizmete girmesi hedefleniyor.
Ek binanın yapımının Mart ayı başında yürürlüğe girdiğini belirten AK Parti Erdek İl Genel Meclis Üyesi Hikmet Onay, katkılarından dolayı Balıkesir İl Genel Meclis üyelerine teşekkür etti. 
Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 2012`de de ilçeye kazandırmak istediği yatırımların devam edeceği müjdesini veren ilçemizin başarılı İl Genel Meclis üyelerinden biri olan Onay, "Geleceğimiz olan çocuklarımız için ne yapılsa az. Öğrencilerimizin çok daha iyi şartlarda eğitim alması için yeni okul ve ek binalara daha fazla ihtiyaç var." dedi.
"Tek blok, zemin ve bir kat olarak planlanan ek bina okulun yaklaşık maliyeti 350 bin lira olacağını işaret eden AK Parti Erdek İl Genel Meclis Üyesi Onay, halkın desteğiyle seçildiği İl Genel Meclis üyeliği görevini Balıkesir İGM toplantılarında dün olduğu gibi bugün de, yarın da aynı kararlılıkla sürdürmeye kararlı olduğunu yineledi.
Nisan 2012 ayından itibaren Balıkesir Valiliği İl Daimi Encümen üyelik görevinin başlayacağını ifade eden Onay, Balıkesir İGM toplantısının Kasım 2011 ayında Erdek ve çevresi için alınan tüm yatırımların 2012 yılı içinde bölgeye kesinlikle kazandırmaya kararlı olduğunu vurguladı.
Tuncay Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı