Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

?Hikayelerle Anadolu İrfanı? konferansı

?Hikayelerle Anadolu İrfanı? konferansı

Ünlü sunucu Bekir Develi ilçemizde konferans verecek.

Ünlü sunucu Bekir Develi ilçemizde konferans verecek.
Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ensar Vakfı Erdek Şubesi tarafından, 17 Ocak Çarşamba Günü Saat 20.00 da Erdek Kapalıspor Salonu´nda sunucu Bekir Develi ?Hikayelerle Anadolu İrfanı? konulu bir konferans verecek.

Sunucu Bekir Develi, kültürümüz, örf ve adetlerimizdeki değişimler, alimlerimiz, evliyalarımız ve onların ibretlik hayatlarına dair konuları anlatacak.
?Hikayelerle Anadolu İrfanı? adlı konferansa halkımızın yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.
Bekir Develi ayrıca, 15 Temmuz hain darbe girişiminde yaşanan gerçek olayları da konu ederek milletimizin birlik ve beraberliğine dikkat çekecek.
Bekir Develi, 1975 yılında Almanya´nın Bielefeld şehrinde dünyaya geldi. İlköğrenimini Almanya´da tamamladıktan sonra, Adana´da orta ve lise öğrenimini yaptı. Bekir Develi öğrenimini Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Almanca öğretmenliği bölümünü bitirerek tamamladı. Birçok amatör tiyatro gruplarıyla sahneye çıkan Bekir Develi, Dramaturg Yrd. Doç. Mete Tuncel´den oyunculuk dersleri aldı. 1993-95 yılları arasında Adana´da yayın ya?an Özel Fm´de programlar yaptı. 2007 yılında Samanyolu TV´de ´Yola Düşenler´ isimli programı sundu. 40 bölümlük bu Anadolu programı ´Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği´nin 2007 en iyi Haber Aktüel Programı ödülüne layık görüldü.
Haber : Tuncay Ertan



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli