Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Hidromek temsilcisi Balıkesire davet edildi

Hidromek temsilcisi Balıkesire davet edildi

Balıkesir Sanayi Odası tarafından, Türkiyenin en büyük yerli kazıcı-yükleyici ve ekskavatör üreticisi Hidromek temsilcisi Balıkesire davet edildi.

Balıkesir Sanayi Odası tarafından, Türkiye`nin en büyük yerli kazıcı-yükleyici ve ekskavatör üreticisi Hidromek temsilcisi Balıkesir`e davet edildi.
Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur`un daveti üzerine incelemelerde bulunmak için Balıkesir`e gelen Hidromek Temsilcisi ile Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler, Meclis Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur, Balıkesir Organize Sanayi Müdürü Gökmen Zeytun, Balıkesir OSB ve lojistik köy hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. 
Toplantı sonrasında Organize Sanayi Bölgesi`ndeki araziler hakkında detaylı incelemelerde bulunulurken, Hidromek`in iş ortağı Yarış Kabin ziyaret edildi. 
Hidromek kurucusu ve Genel Müdürü H. Basri Bozkurt bugünlerde 1000 dönümlük bir arazi üzerinde yatırım planladıklarını ve Balıkesir`i de bu konuda ciddi şekilde değerlendirdikleri bilgisi verdi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı