Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Her yağmur sonrası aynı manzara

Her yağmur sonrası aynı manzara

Dün etkili olan sağanak yağışta ilçemiz otogarında yine bilindik manzaralar yaşandı.

Dün etkili olan sağanak yağışta ilçemiz otogarında yine bilindik manzaralar yaşandı. 15 dakikada göle dönen Erdek otogarında yolcular, minibüslere binmekte ve inmekte zorlandılar.
Her gün onlarca aracın ve sayısız kişinin kullandığı Erdek otogarı sular altında kalınca sürücüler ve yolcular minibüslere binmekte ve inmekte zorlandılar.
Erdek halkı laf ebeliği değil çözüm istiyor
Uzun yıllardır her yağmurda aynı manzaraların yaşandığı Erdek Otogarının her yağışta göle dönmesinin bir türlü giderilememesi çevre sakinlerini, sürücüleri, yolcuları ve otogar esnafını isyan ettiriyor.
Bunca yıldır otogara biriken suyun tahliyesi için önlem alınmaması, rögarların artırılmaması, aksaklık her neyse çözüme kavuş-turulamaması tepki çekiyor. Her yağmurda aynı çileyi çekmek zorunda kalan vatandaş artık acilen çözüm istiyor.
Her konuşmasında ?Balıkesir´i marka kent yapacağım Erdek, Marmara´mızın incisi ve önemli bir turizm merkezi. Bunu en iyi şekilde değerlendirip Erdek´e daha fazla yatırım yapmak isti-yoruz? ifadelerine yer veren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur´un, Erdek otogarıyla ilgilenmemesi tepki çekiyor. Haber : Mehmet Ertan



Anahtar Kelimeler: yağmur sonrası aynı manzara
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı