Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Hepsi Manisa´da buluştular!

Hepsi Manisa´da buluştular!

Görevden alındıktan sonra emekli olan Recep Şekerci, özel bir kuruluşun emrine girdi!

Eti Maden İşletmeleri Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları Müdürü Recep Şekerci, hükümet tarafından görevinden alınmasının ardından emekliye ayrılarak Manisa Gördes´te bulunan Zorlu Holding Nikel Santral Tesisleri´nde çalışmaya başladı.
Bilindiği gibi, 2014 yerel seçiminde, AKP Bandırma belediye başkan adayı olan Recep Şekerci, CHP´li aday Dursun Mirza´ya seçimi büyük bir oy farkıyla kaybetmişti. Uzun yıllar görev yaptığı Bandırma´da, işçiler tarafından sevilmeyen ve uygulamaları büyük eleştirilere yol açan Şekerci´nin, 2014 yerel seçiminde, dönemin AKP milletvekili M. Cemal Öztaylan´ın isteği üzerine belediye başkan adayı gösterilmesi, parti içinden de eleştirilere neden olmuştu. Öztaylan´ın, akrabası olan Şekerci´yi aday göstererek, Bandırma Belediyesi´ni CHP´nin kazanmasını kolaylaştırdığı öne sürülmüştü. Bu konuda, dönemin AKP İlçe Başkanı, eski CHP´li Eşref Kasapoğlu´nun da Öztaylan ile birlikte hareket etmesi yoğun eleştirilere yol açmıştı.
Şekerci´nin, görevinden alındıktan sonra Manisa Gördes´te bulunan Zorlu Holding tesislerine girerek, özel şirkete selam durmasının yanı sıra, yine görevden alındıktan sonra emekliliğini isteyen Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürü Orhan Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyeliği görevini yürütürken, görevden alınıp emekliye ayrılan Yücel Yalçınoğlu da Manisa Gördes´te görev aldı. Böylece ?üç ahbap çavuşlar?, Manisa´da buluştular.
ÖZGÜR SAÇ VEKALET EDİYOR
Bu arada, Recep Şekerci´nin görevinden alınmasıyla boşalan Eti Maden İşletmeleri Bor ve Asit Fabrikaları Bandırma Müdürlüğü´ne, bu fabrikada uzun süredir çalışan Makine Mühendisi Özgür Saç vekalet ediyor. Ancak, önümüzdeki günlerde fabrika müdürlüğüne yeni bir atama yapılması bekleniyor.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Hepsi Manisa buluştular
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu