Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Hemşireler Haftası eğlenceyle kutlandı

Hemşireler Haftası eğlenceyle kutlandı

12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası Erdek Sağlık Gurup Başkanlığının girişimiyle gerçekleştirilen organizasyon ile İlçemiz Çuğra bölgesinde faaliyet gösteren İkinci Bahar Restaurantta yemekli eğlence ile kutlandı.

12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası Erdek Sağlık Gurup Başkanlığı`nın girişimiyle gerçekleştirilen organizasyon ile İlçemiz Çuğra bölgesinde faaliyet gösteren İkinci Bahar Restaurant`ta yemekli eğlence ile kutlandı.
İkinci Bahar`da düzenlenen yemekli geceye katılan tüm davetliler gönüllerince eğlenme imkanı buldu.

12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası tüm yurtta olduğu gibi Erdek`te de kutlandı. Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi, Erdek Merkez Sağlık Ocağı, Diş Doktoru Orhan Kılıçarslan Diş Sağlığı Polikliniği ile Süleyman Bezirkanoğlu Aile Hekimliği`nde görevli tüm sağlık çalışanlarının eşleri ile birlikte katıldığı geceye sağlık kurumlarının çeşitli birimlerinde görev yapan doktorlar, hemşireler, sağlık memurları çalan canlı müzik eşliğinde eğlenme fırsatı buldu. Gecede konuşma yaparak tüm hemşirelerin gününü kutlayan Başhemşire, hemşirelik mesleğinin onurlu bir görev olduğunu açıkladı. Yemekli bir şekilde gerçekleşen gece eğlenceli anlara sahne oldu.                                                                          
Haber : Eray Kaplan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli