Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Hemşehrimiz Ayhan Aşan Dursunbeylileri coşturdu

Hemşehrimiz Ayhan Aşan Dursunbeylileri coşturdu

Uzun yıllar sonra Balıkesir de konser veren Ayhan Aşan Dursunbeylileri coşturdu. Salon hınca hınç dolarken İsmail Özkanda sürpriz yaptı.

Uzun yıllar sonra Balıkesir de konser veren Ayhan Aşan Dursunbeylileri coşturdu. Salon hınca hınç dolarken İsmail Özkan`da sürpriz yaptı.
Dursunbey`de 3 Eylül tarihinde konser verecek olan fakat yaşanan şehit haberleri üzerine Konseri 3 Kasım tarihine ertelenen Ayhan Aşan Dursunbey`de unutulmaz bir gece yaşattı. Balıkesir`de uzun yıllardan beri konser vermeyen Ayhan Aşan memleket özlemini gideren Belediye başkanı M. Ruhi Yılmaz`a teşekkürlerini sundu.
Dursunbey Kapalı Spor Salonunda yapılan Konser öncesi, Dursunbey`de önceki yıllarda başlattıkları Kentsel Dönüşüm uygulamaları ile ilçenin görünümünü değiştiren 3 firma sahibine yaptıkları bu modernize çalışmalarından ötürü birer plaket verildi. Kandemir İnşaat, Ekmekçioğlu İnşaat, ve Varol İnşaat sahiplerine plaket veren Başkan M. Ruhi Yılmaz yaptıkları bu çalışmalardan dolayı Firma Sahiplerine teşekkür etti. Ödül töreninin ardından Ayhan Aşan ile birlikte Dursunbey`e gelen ünlü sanatçı İsmail Özkan sürpriz yaparak sahne aldı. TSK tarafından en çok dinlenen Asker şarkısı seçilen Parçası `Hayal Gözlüm` parçasını seslendiren İsmail Özkan salondan büyük alkış aldı. Parçasının ardından Ayhan Aşan`ı uzun yıllar sonra Balıkesirliler ile buluşturan başkan Yılmaz`a teşekkür eden Özkan sahneyi daha sonra Ayhan Aşan`a bıraktı.
Ayhan Aşan Birbirinden ünlü eski ve yeni bir çok parçasını seslendirirken kimi zaman oynattı kimi zaman ise duygulandırdı. Ayhan Aşan`ı Balıkesir ve çevre ilçelerden izlemeye gelen bir çok vatandaş hemşehrileri ile fotoğraf çektirme yarışına girerken AyhanAşan hiçbir hayranını kırmayarak tek tek fotoğraf çektirdi. Sahneye gençleri davet eden Ayhan Aşan Belediye Başkanı ve gençler ile birlikte çiftetelli oynadı. Sahnede kısa süre önce hayatını kaybeden büyük usta Neşat Ertaş`ın parçalarını seslendiren Aşan İsmail Özkan`ı tekrar sahneye davet etti. Özkan Dursubeylilere bir sürpriz yaparak ` Dursunbey`in Hanları` şarkısını seslendirdi ve büyük beğeni topladı.
Gecenin sonunda Başkan Mehmet Ruhi Yılmaz iki sanatçıya da birer çiçek takdim ederek Dursunbey`e gelip konser verdikleri için Balıkesirli iki hemşehrisine teşekkür etti. Ayhan Aşan memleket hasretini gideren Başkan`a teşekkür ederek geceye katılan tüm seyircilere teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli