Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Hem annesini hem kız kardeşini öldürdü

Hem annesini hem kız kardeşini öldürdü

Burhaniyede, adam öldürmekten sabıkası bulunan bir kişi, tartıştığı kız kardeşi ile annesini bıçaklayarak öldürdü.

Burhaniye`de, adam öldürmekten sabıkası bulunan bir kişi, tartıştığı kız kardeşi ile annesini bıçaklayarak öldürdü.
Olay Çarşamba günü Burhaniye`de saat 14.00 sularında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; kısa süre önce eşinden ayrılarak eve dönen kız kardeşi Ayşegül Biçer (25) ile başka erkeklerde görüştüğü gerekçesiyle tartışan Mutlu Y. (27), eline geçirdiği bıçakla kız kardeşine saldırdı. Yılmaz daha sonra, annesi Saime Y.`ye (49) saldırdı. Yaralı olan anne Saime Yılmaz, kısa sürede olay yerine gelen ambulansla Burhaniye Devlet Hastanesi`ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Ayşegül Biçer`in aldığı üç bıçak darbesi sonucunda kan kaybından hayatını kaybettiği belirlenirken, anne Saime Y.`nin ise 9 bıçak darbesine maruz kaldığı öğrenildi.
Olaydan sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü`ne giderek teslim olan Mutlu Y., gözaltına alınırken; anne ile kızının cenazeleri, Burhaniye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay yerine gelen Burhaniye Cumhuriyet Savcısı inceleme yaptı. Olayda yaşamını yitiren anne ve kızın cenazelerinin otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu`na gönderileceği öğrenildi.
Karısının ve kızının yaralı olduğunu sanan baba Mehmet Ali Y., evlerinin bahçesine cenaze aracı girdiği sırada "Kim öldü ki?" diye sorarak sinir krizi geçirdi. Mutlu Y.`nin, Bahçelievler Mahallesi`nde yaklaşık 10 yıl önce bir düğünde tartıştığı kişiyi bıçakla öldürdüğü ve 1 buçuk yıl önce hapisten çıktığı öğrenildi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli