Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Hedef, her çocuğun spor yapması

Hedef, her çocuğun spor yapması

Gönen Spor Kompleksi ihalesi gerçekleşti

Gönen Spor Kompleksi ihalesi gerçekleşti
Gönen Belediye Başkalığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğinde inşa edilecek tam donanımlı spor tesisinin yapım ihalesi gerçekleşti. 
Spor Toto Genel Müdürlüğünden 300 bin TL kaynağın aktarıldığı spor tesisinin kurulacağı alanın yer düzlemesinin yapıldığını bildiren Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, "Gönen`e olimpik statlarda bir tane de yüzme havuzu kazandırmak için çalışmalara başladık" dedi.
Başkan Yakar: "Gönen`de her çocuk spor yapacak"
Sağlıklı ve aydınlık bir toplumun, eğitimli, zararlı alışkanlıklardan uzak, sağlıklı gençlerin yetiştirilmesiyle mümkün olacağını dile getiren Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, "belediye olarak en büyük hassasiyetimiz, Gönen`deki genç arkadaşlarımızın, çocuklarımızın boş zamanları nı iyi değerlendirmelerini sağlanmak. Bir yıl önce, birkaç genç arkadaşımızın madde bağımlılığı yüzünden yaşamını kaybetmesi, toplum olarak bizi yaraladı. Aynı olayların tekrarlanmaması için çeşitli projeleri yaşama geçirdik. Öncelikle, çocuklarımızı spora yöneltmek amacıyla `Her Çocuk Bir Sporcu` projesini yaşama geçirdik. Belediye olarak Gönen ve köylerimizdeki tüm okullarımıza spor malzemesi desteği sağladık" dedi.
Gönen`de sinemanın faaliyete geçeceği müjdesi veren Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, "Gönen Belediyesi ile bakanlığımızın işbirliğinde inşa edilecek olan tam donanımlı spor kompleksinin ihalesi yapıldı. Tesisin kurulacağı alanda düzenlemeye gidildi. Birkaç hafta içerisinde inşaat çalışması başlayacak" derken, Gönen`e olimpik stantlarda bir yüzme havuzu kazandırmak için de çalışma başlattıklarını açıkladı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli