Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Hedef; Gelecek nesile yaşanaiblir Erdek bırakmak

Hedef; Gelecek nesile yaşanaiblir Erdek bırakmak

Erdek Atatürk Mahallesinde, Adnan Menderes Caddesi ile Erdek 1 Nolu Sağlık Ocağı meydanını birbirine bağlayan Şehit Kemal Bayramiç Sokağının kaldırım yenileme çalışmalarına yeniden başlandı.

Erdek Atatürk Mahallesi`nde, Adnan Menderes Caddesi ile Erdek 1 No`lu Sağlık Ocağı meydanını birbirine bağlayan Şehit Kemal Bayramiç Sokağı`nın kaldırım yenileme çalışmalarına yeniden başlandı.
Bundan 2 ay kadar önce, Şehit Kemal Bayramiç isminin verildiği sokakta önce yol yenileme çalışmaları tamamlanmış, tretuar yapımına ise ara verilmişti.
Yol çalışmaları tamamlanan Şehit Kemal Bayramiç Sokaktaki, tretuarlara döşenecek kilit parke taşlar getirildi. Birkaç gün içinde, başlamasının beklendiği tretuar yenileme çalışmalarıyla, sokak güzel bir görünüm kazanacak.
Öte yandan, halkımızın en yoğun olarak kullandığı Hükümet Caddesi üzerindeki tretuar çalışmalarıda tüm hızıyla sürüyor.
Üst yapı çalışmalarını yakından takip eden Erdek belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü görevlileri, çalışmalar hakkında yaptıkları açıklamada, `` ilçemizde alt yapı çalışmalarının bittiği bölgelerde üst yapı, peyzaj ve güzelleştirme faaliyetlerinde hiç durmadan devam ediyoruz. Erdek`in teknik anlamda asli ihtiyaçlarının karşılanmasının akabinde görünümünün de daha güzel bir hale gelebilmesi için gece gündüz çalışıyoruz. Halkımızın daha güzel bir Erdek`te yaşaması ve çocuklarımıza, gençlerimize yaşanılabilir bir ilçe bırakmak en önemli görevimizdir" şeklinde konuştu.
Haber : Kemal Şekerci


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı