Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Hayırseverden arıtmalı çeşme

Hayırseverden arıtmalı çeşme

Manyaslı olup Bursada iş hayatını sürdüren işadamı Ömer Çavuşoğlu vefat eden anne ve babasının anısına ilçe merkezinde arıtma sistemli bir çeşme yaptırdı.

Manyas`lı olup Bursa`da iş hayatını sürdüren işadamı Ömer Çavuşoğlu vefat eden anne ve babasının anısına ilçe merkezinde arıtma sistemli bir çeşme yaptırdı.
Manyas Çarşı Mahallesi, Bandırma Caddesi üzerinde mevcut Erenler Çeşmenin yerine yaptırılan yeni çeşmenin açılışı Manyas Belediye Başkanı Hasan Kahraman ve Ömer Çavuşoğlu`nun katılımıyla yapıldı.
Toplam maliyetinin 20 bin lirayı bulduğu öğrenilen çeşmeyi annesi Elmas Yürgen ve babası Osman Çavuşoğlu`nun anılarını yaşatmak için yaptırdığını söyleyen Ömer Çavuşoğlu "Rahmetli anne, babamın ve benim buralarda çok anılarımız oldu. Bende boşa akan suyu değerlendirmek ve ilçe halkının içilebilir suya kavuşmaları için böyle bir hayır yapmayı uygun gördüm. Onların anılarını yaşatabilecek bir eser bıraktığımı düşünüyorum." dedi.
Manyas Belediye Başkanı Hasan Kahraman ise hemşehrilerimizin ilçe dışında yaşamalarına rağmen gönüllerinin Manyas`ta olmasından mutlu olduklarını kaydetti.
İlçenin ihtiyaçlarını giderme noktasında güzel bir esere imza atıldığını belirten Kahraman, ben kendilerini kutluyor, diğer iş adamlarımıza da örnek olmasını diliyorum" dedi.
Kahraman çeşmeyi yaptıran Ömer Çavuşoğlu`nu plaketle ödüllendirdi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli