Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Hayırsever vatandaş 50 çocuğun yüzünü güldürdü

Hayırsever vatandaş 50 çocuğun yüzünü güldürdü

Birçok kez hayırseverlerle ihtiyaç sahibi vatandaşları buluşturan Haydar Çavuş Mahalle Muhtarı Nur Demir Hancıoğlu, adını vermek istemeyen bir hayırseverin desteğiyle ihtiyaç sahibi 50 çocuğun kışlık bot ve mont ihtiyaçlarını karş

Birçok kez hayırseverlerle ihtiyaç sahibi vatandaşları buluşturan Haydar Çavuş Mahalle Muhtarı Nur Demir Hancıoğlu, adını vermek istemeyen bir hayırseverin desteğiyle ihtiyaç sahibi 50 çocuğun kışlık bot ve mont ihtiyaçlarını karşıladıklarını söyledi. 
Toplumda dayanışmanın önemli olduğunu vurgulayan Hancıoğlu, “Muhtarlığımızla iletişime geçen bir hayırseverimiz aracılığıyla Bandırmadaki hiçbir mahalleyi ayırt etmeden bugün 50 çocuğumuza kişi başı 500 liralık mont ve bot alışverişi yaptık. Bize destek veren gönlü zengin hayırseverimize muhtar arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim. Kendisinden Allah razı olsun. Alışveriş esnasında ve ailelere ulaşmam konusunda destek veren Levent Mahallesi Muhtarı Netice Yalın, Günaydın Mahallesi Muhtarı Şadiye Dirlik, Yeni Mahalle Muhtarı Caner Akal, Kadın-Der Başkanı Esen Ersoy ve Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na çok teşekkür ediyorum.” dedi. 
Haber: Tufan Dalgıç  
 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı