Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Hayırsever Nuran Oğuz ek derslik geliyor

Hayırsever Nuran Oğuz ek derslik geliyor

Karesi Anadolu Lisesi ek derslik inşaatını bir hayırsever üstlendi.

Karesi Anadolu Lisesi ek derslik inşaatını bir hayırsever üstlendi.
Hayırsever Nuran Oğuz, Balıkesir Karesi İlçesinde bulunan Albay Cafer Tayyar Nuran Oğuz Anadolu Lisesi bahçesine ek derslik kazandırıyor.
Yapılacak 16 derslikli ek okul binasının protokolü Balıkesir Valiliği Koca Seyit Toplantı Salonunda düzenlenen törenle imzalandı.
Protokol törenine, Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Karesi Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, Hayırsever Nuran Oğuz, Karesi Belediye Başkan Yardımcısı Yasin Sağay, Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Konakbay ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Solak katıldı.
İmza töreninde konuşan Vali Turhan, 2009 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından üstün hizmet madalyası ile onurlandırılan Hayırseverimiz Nuran Oğuz’un kendileri için çok büyük bir değer olduğunu söyledi.
Bir okul daha yaptıracağı için çok mutlu olduğunu söyleyen Hayırsever Nuran Oğuz, Allah yardım ettiği ve ömrünün yettiği sürece yardımlarına devam edeceğini açıkladı.
Karesi Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, Vali Turhan’a, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz’e ve hayırsever Nuran Oğuz’a böyle bir amaç için uğraş verdiklerini ve bugün bu amacı gerçekleştirdikleri için çok teşekkür etti.
Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, böyle bir hayırsevere sahip olduğumuz için çok şanslı olduğumuzu belirterek, Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile Sosyal Belediyeciliğe geçiş yaptıklarını ifade etti.
Okulların bahçeleri ve okul binalarının görev alanları içerisine girdiği anlatan Yılmaz, bundan sonra okullarımızın fiziki şartlarını iyileştirmek için de hizmet edeceklerini işaret etti.
Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, hayırseverlerimizin eğitime katkıları bizleri çok mutlu ediyor diyerek hayırseverimiz Nuran hanımın hem anaokulu, hem ilkokul, hem ortaokul hem de lise olmak üzere Balıkesir ili için eğitime destek veren önemli bir kişi olduğunu dile getirdi.
Eğitime gönül veren hayırseverlere her zaman ihtiyaçlarını olduğu belirten Cengiz, hayırsever Oğuz’a teşekkür etti.
Konuşmaların ardından protokol imzalanarak hayırsever Nuran Oğuz’a eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür edildi.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı