Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

HAYAT VER projesi için güç birliği

HAYAT VER projesi için güç birliği

Türkiyede yaklaşık 65 bin kişi, kronik organ yetmezliği nedeniyle organ bekliyor.

Türkiye`de yaklaşık 65 bin kişi, kronik organ yetmezliği nedeniyle organ bekliyor. 
Organ bağışının istenilen düzeye olmaması nedeniyle, kimileri bu bekleyiş sırasında hayatını kaybediyor ya da sağlıklı olan yakınlarından alınan organlarla hayata tutunuyor.
Prof. Dr. Yalçın Polat başkanlığındaki Organ Nakli Bilinçlendirme Platformu tarafından gerçekleştirilen ve "Her Bağış Yeni Bir Hayattır" sloganından yola çıkılan "Hayat Ver" sosyal sorumluluk projesi, Türkiye`nin en ünlü isimlerini bir araya getirdi.
Yaşam ve ölüm arasındaki hayatlar
27 Şubat 2013 Çarşamba günü Ritz- Carlton Otel`de kamuoyu ile paylaşılacak olan ve Memorial Sağlık Grubu`nun katkılarıyla gerçekleştirilen "Hayat Ver" projesi kapsamında, organ nakli bekleyen ve organ nakli olmuş bir hastanın hayata bakışının aynı karede çarpıcı şekilde kurgulandığı fotoğraflar ve ünlü isimlerin mesajları ile organ bağışının önemine dikkat çekildi.
"Hayat Ver" sosyal sorumluluk projesinde; Ahu Sungur,  Aslı Tandoğan, Bengü, Çolpan İlhan, Derya Büyükuncu, Evrim Solmaz, Gökhan Türkmen, Hülya Koçyiğit, İlker İnanoğlu, İsmail Hacıoğlu, Keremcem, Merve Sevi, Murat Başoğlu, Mustafa Ceceli, Naz Elmas, Niran Ünsal, Oya Aydoğan, Rasim Öztekin, Selda Alkor, Sema Keçik, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yetkin Dikinciler, Yıldız Kenter, Zeynep Beşerler, Zeyno Günenç fotoğrafları ve mesajları ile yer aldı.
Projeye destek veren ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleştirilecek olan "Hayat Ver" sosyal sorumluluk projesi sergi açılışı ve kokteylinde, siz değerli basın mensuplarını aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
Program: Tarih: 27 Şubat 2013 Çarşamba, Saat:  13.00, Yer: The Ritz-Carlton, Istanbul - Büyükada Fuaye 2


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli