Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

?Hayat? Bandırma´da!

?Hayat? Bandırma´da!

Bandırma Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında, ?´Camiler Haftası´´ nedeniyle Gülsüm Sönmez tarafından yapılan eserlerin bulunduğu ?´Hayat´´ isimli kişisel karma resim sergisi ilgi gördü

Bandırma Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında, ?´Camiler Haftası´´ nedeniyle Gülsüm Sönmez tarafından yapılan eserlerin bulunduğu ?´Hayat´´ isimli kişisel karma resim sergisinin açılışı Balıkesir Valisi Mustafa Yaman´ın katılımıyla gerçekleştirildi.
Serginin açılış konuşmasını yapan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, sanata verdikleri öneme dikkati çekerek, ?´ Kültüre, sanata, bilime çağdaş düşünceye Bandırma Belediyesi´nin verdiği önem artık herkesçe biliniyor. Uzun yıllardan beri bu konuda gerçekleştirilen programlar Bandırma ya çok önemli kazanımlar sağladı. Bu çabalarımız artan bir kararlılıkla devam edecektir´´ dedi.
Ardından kürsüye gelen Balıkesir Valisi Mustafa Yaman da, sanatla uğraşmanın yetenek istediğine vurgu yaparak, şunları söyledi:
?´Bugün ?Camiler Haftası´ nedeniyle Bandırma Belediyesi ile sanatçımız Gülsüm Sönmez hanımefendinin birlikte organize ettikleri bir sergideyiz. Gördüğünüz gibi 100 civarında eserle ilk kişisel sergisini açıyor, hemşehrimiz. Biz de bu sergide bulunmak istedik. Tabii, Türk Milleti´nin sanata, estetiğe olan yatkınlığını burada görmüş olduk. Geniş katılımcı var. Organize edenleri, gerek kaymakamımızı, gerek belediye başkanımızı tebrik ederim.?
Sergiye, Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, İl Kültür Müdürü Mustafa Çaltı, Belediye Başkanı Dursun Mirza ve sanatseverler katıldı. 14 Ekim 20155 tarihine kadar açık kalacak serginin açılış kurdelasını Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, Belediye Başkanı Dursun Mirza ve BANVİT A.Ş.´nin kurucusu Vural Görener´in eşi Gülgün Görener birlikte kesti.
Haber : Ahmet Pesen



Anahtar Kelimeler: Hayat Bandırma
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı