Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Hayallerindeki Kuş Cenneti’ni resimlediler

Hayallerindeki Kuş Cenneti’ni resimlediler

32. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali öncesinde “Sahil Şenlikleri” programı başladı. Program kapsamında ilkokul ve ortaokul öğrencileri arasında açılan

32. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali öncesinde “Sahil Şenlikleri” programı başladı. Program kapsamında ilkokul ve ortaokul öğrencileri arasında açılan “Hayalimdeki Kuş Cenneti” konulu resim yarışmasında derece alan öğrencilerin resimlerine ait sergi açıldı.

Bandırma Belediyesi-Bandırma Kent Konseyi işbirliğiyle geçen yıl başlatılan yarışmada derece alan resimler, Barış Manço Kültür Merkezi Melih Çınar sergi salonunda sanatseverlerle buluştu.

35 resmin yer aldığı serginin açılış töreninde konuşan Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat, “Bu kentte yaşayan çocukların hayallerini önemsiyoruz. Çünkü bu hayalleri, gelecekte bu çocukların gerçekleştireceğine inanıyoruz. Onlar, hayallerindeki Kuş Cenneti’ni anlattılar. Hepimizin hayali temiz, yeşil ve daha yaşanabilir bir Bandırma” dedi.

Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Yağar’ın, Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat’ plaket vermesinin ardından sergi açıldı.

Sergi, 15 Eylül’e kadar açık kalacak.

ÖNDER BALIKÇI



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı