Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Havuzda boğuldu

Havuzda boğuldu

Ayvalıkta bulunan bir otelde, 80 santimetre derinliğindeki kapalı yüzme havuzuna giren 29 yaşındaki kadın boğularak hayatını kaybetti.

Ayvalık`ta bulunan bir otel`de, 80 santimetre derinliğindeki kapalı yüzme havuzuna giren 29 yaşındaki kadın boğularak hayatını kaybetti.
Alıdığımız bilgiye göre, Bursa`nın Yıldırım ilçesinde Yavuz Selim Polis Merkezi`nde görev yaptığı öğrenilen polis memuru Fatih Arı, 29 yaşındaki eşi Gülten Arı ve 5 yaşındaki oğlu Ramazan ile Ayvalık`ta bulunan 5 yıldızlı bir otelde tatil yapıyordu. Gülten Arı, otelin 80 santimetre derinliğindeki kapalı havuzunun içinde bol miktarda su yutmuş olarak bulundu.
Hemen bir ambulansla Ayvalık Devlet Hastanesi`ne kaldırılan Arı, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Eşinin ölüm haberini üzerine polis memuru Fatih Arı`nın gözyaşlarını tutamazken, Arı çiftinin 5 yaşındaki çocukları Ramazan ise olanlardan habersiz etrafında olup biteni seyretti.
Yüzme bilmediği belirtilen ve otelin sadece 80 santim derinliğindeki kapalı yüzme havuzunda boğularak hayatını kaybeden Gülten Arı`nın cenazesini inceleyen savcı, cenazeyi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu`na gönderdi.
Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki polis memurlarının, Bursa-Yıldırım`da görev yapan meslektaşları Fatih Arı`yı bu zor anlarında bir an için bile yalnız bırakmadı. Olayla ilgili soruşturmanın da sürdüğü öğrenildi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli