Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Havutça, Başkan Barçını kutladı

Havutça, Başkan Barçını kutladı

CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, partisinin Manyas Belediye Başkanlığını kazanan Tancan Barçını ziyaret etti.

CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, partisinin Manyas Belediye Başkanlığını kazanan Tancan Barçın`ı ziyaret etti.
Ziyarette, "Hizmet eksenimiz insan ve insan sevgisi olacak" diye konuşan Havutça, 30 Mart seçimlerinden galip çıkarak Manyas Belediye Başkanlığına seçilen Tancan Barçın`a görevinde başarı dileğinde bulundu.
Havutça, beraberinde CHP Manyas İlçe Başkanı İsfendiyar Ülker, CHP Manyas İlçe yönetimi, belediye meclis üyeleri ile birlikte Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçın`ı Belediye Başkanlık binasında ziyaret etti. Barçın`ın 30 Mart seçimlerinde büyük ve centilmence bir mücadele verdiğini belirten Havutça şunları söyledi: "Şenlik havasında güzel bir seçim yaşadık. Halkımız Manyas`ta da iradesini ortaya koydu ve iktidarı sosyal demokratlara verdi. İlçe örgütümüzle beraber, belediye meclis üyelerimizle ve başkanımızla beraber çok olumlu ve pozitif bir kampanya yürüterek, Manyas`a nelerin olması gerektiğini ifade ederek Manyas halkının takdirini kazandık. Bizim bundan sonra gerek Manyas`ta gerek Bandırma`da gerek Erdek`te bu bölgede önce insanların eşitliğini, insanların kardeşliğini, insanları ayrıştırmadan eşit olarak kamu hizmetlerinin tüm yurttaşlarımıza eşit ve adil verilmesi konusunda tüm halkımızı kucaklayarak, toplumunu çok ihtiyacı olan barışla, kardeşlik ve sevgiyle hizmet edeceğiz. Hizmet eksenimiz insan olacak, insan sevgisi olacak. Türkiye`de bugün insanların ihtiyacı olan birlik, beraberlik, kardeşlik, dayanışma, adalet, eşitlik duygularının hizmet eksenine koyarak hizmet edeceğiz."
Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçın, Milletvekili Havutça`ya teşekkür etti.
Parti kimliğini bir kenara koyarak, tüm Manyas`ın belediye başkanı olarak görev yapacağını bildiren Barçın, "Bundan sonra halka sorarak halkla birlikte Manyas`ı yöneteceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.
Haber Merkezi


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli