Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Havutça, CHP Grup yönetimine girdi

Havutça, CHP Grup yönetimine girdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında basına kapalı olarak gerçekleştirilen CHP Grup Toplantısı´nda Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, TBMM´nin 25. Döneminde CHP Grup Yönetimine seçildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında basına kapalı olarak gerçekleştirilen CHP Grup Toplantısı´nda Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, TBMM´nin 25. Döneminde CHP Grup Yönetimine seçildi.
CHP Grup toplantı salonunda gerçekleşen oturumda, Özgür Özel´in Grup Başkan Vekili olarak seçildiği CHP Grup Yönetimine Namık Havutça ilk turda yönetime seçildi.
Toplantıda yeni grup yönetimi belirlendi
Toplantıda ilk olarak grup başkanvekilliği seçimi yapıldı. Seçim sonucunda CHP Grup Başkanvekilliği görevine mevcut Grup Başkanvekilleri Engin Altay ve Levent Gök seçilirken, Akif Hamzaçebi´nin yerine ise Özgür Özel getirildi.
CHP Grup Yönetim Kurulu üyeleri şu isimlerde oluştu: Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Denizli Milletvekili Melike Basmacı, İstanbul Milletvekili Selina Doğan, İstanbul Milletvekili Zeynel Emre, İstanbul Milletvekili Didem Engin, İzmir Milletvekili Musa Çam, Tokat Milletvekili Orhan Düzgün.
MEHMET TÜM CHP PARTİ MECLİSİ´NDE
Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm TBMM´de ilk icraatlarına başladı. Daha yemin töreni gerçekleşmeden Balıkesir´in birçok sorununu meclise taşıyan, ulusal basında gündem yaratan Tüm, parti meclisi üyeliğiyle yeni bir başarıya imza attı.
Mehmet Tüm PM üyeliğiyle CHP yönetiminde söz ve karar yetkisine sahip olacak.
CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu´nun katılımıyla CHP grup toplantısı yapıldı. Grup başkanvekillerinin belirlendiği toplantıda Manisa Milletvekili Özgür Özel, İstanbul Milletvekili Engin Altay ve Ankara Milletvekili Levent Gök seçildi. Grup başkanvekili seçilen Özgür Özel´in PM üyeliğinden istifası üzerine PM´de birinci yedek olan Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm parti meclisine girdi.
30 yıldır siyasal mücadelenin içinde olan Tüm; ?Parti meclisi Balıkesir´in ve tabanın sesini daha güçlü taşımak için bir araçtır. Ülkemize ve Balıkesir´e hayırlı olsun. TBMM´de hizmet için varım ülkem için ve Balıkesir için çalışmaya devam edeceğim. ? dedi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Havutça Grup yönetimine girdi
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli