Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Havutça, AKP´nin eğitim politikasını eleştirdi

Havutça, AKP´nin eğitim politikasını eleştirdi

CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça ?AKP´nin eğitim politikası çocuklarımızın geleceğini karartıyor, psikolojisini bozuyor.? dedi.

CHP Balıkesir Milletvekili Avukat Namık Havutça, AKP´nin eğitim politikaları üzerinden hükümete sert eleştiride bulundu.
Konuyla ilgili görüşlerini belirten Havutça, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ?Eğitim sistemini yine değiştiren AKP, eğitim sistemini yazboz tahtasına çevirdi. Bu değişikliği yaparken AKP, ne eğitim sendikalarına, ne akademisyenlere, ne STK´lara ne bilim insanlarına nede muhalefet partilerine danıştı. Nede öneri veya görüşlerini aldı. Bunun yerine ne yaptılar? Sadece Cumhurbaşkanın tek lafı ile milyonlarca öğrencimizin hayatını allak bullak ettiler. Zaten her şeyi kafasına göre yaptığı için başarısızlığa uğramakta olan AKP bu uyguladığı çarpık siyasetine çocuklarımızı da kurban etmektedir. AKP´nin eğitim politikası çocuklarımızın geleceğini karartıyor, psikolojisini bozuyor. Şimdide eğitim sistemini nitelikli ve niteliksiz öğrenci ve okul diye ayırmanız, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin % 90´nını niteliksiz olarak sınıflandırmanız doğru mu? Bu politikalarınız ahlaka ve vicdana sığar mı?? Haber Merkezi



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli