Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Havran´da iki ayrı trafik kazasında 9 kişi yaralandı

Havran´da iki ayrı trafik kazasında 9 kişi yaralandı

Havran ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, aynı araçta bulunan 3 kişi yaralandı.

Havran ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, aynı araçta bulunan 3 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, kaza akşam saatlerinde meydana geldi. Kadir K. idaresindeki 10 H 6344 plakalı araç henüz belirlenemeyen nedenle önünde giden Mehmet Ç. idaresindeki 10 EL 346 plakalı araca arkadan çarptı. Kazada, 10 H 6344 plakalı araçta bulunan şoför ve yanında bulunan Şerafettin ve Leyla K. İsimli kişiler yaralandı. Yaranan 3 kişi Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Havran İtfaiye Grup Amirliği´ne bağlı ekipler tarafından araçtan çıkartılarak, 112 Acil sağlık görevlilerine teslim edildi. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.
İki araç kafa kafaya çarpıştı
Havran ilçesi Esenler Mevkiinde iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı.
İsmail Topaloğlu yönetimindeki 41 EN 511 plakalı otomobil, Balıkesir-Havran karayolunun Esenlermevkisinde Ethem Özcan´ın kullandığı 45 RT 461 plakalı otomobille çarpıştı.
Araçlarda sıkışan yaralılar, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Havran İtfaiye Grup Amirliği´ne bağlı ekiplerin yardımıyla kurtarıldılar. Kazada yaralanan her iki araç sürücüsü ile araçlarda bulunan Ömer Çakır, Harun Çakır, Alaaddin Talha ve Abdürrahim Öz kaza yerine gelen 112Acil sağlık ekiplerince Edremit ve HavranDevlet hastanelerine kaldırıldı. Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli