Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Hatalı sollama can alıyordu!

Hatalı sollama can alıyordu!

Erdek´te meydana gelen kazada tır, kamyonet ve otomobil birbirine girdi

Erdek´te bu akşam meydana gelen kazada adeta can pazarı yaşandı.

Hatalı sollama yüzünden gerçekleşen otomobil kamyonet ve tırın karıştığı kaza bu akşam 21:30´da Erdek-Bandırma karayolu 9. Kilometresinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre Erdek´ten Bandırma istikametine gitmekte olan Sezer Doğan idaresindeki  otomobil önünde gidem tırı hatalı sollama yaparak karşı yönden gelen kamyonetle çarpıştı.

Bandırma istikametinden gelen Uğur Öztürk idaresindeki kamyonet, hatalı sollama yapan otomobil ile çarpıştıktan sonra tıra çarptı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan mermer yüklü tır yola devrildi. Bir anda savaş alanına dönen yoldan geçmekte olan sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye, ve emniyet ekibi intikal etti.

Tır şöförü Mert Elma kendi imkanlarıyla araç içerisinden çıkarken, kamyonette sıkışan yaralıları Erdek İtfaiye ekipleri çıkardı. Ambulans ile Bandırma Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların, vücutlarının çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

 Kazaya karışan diğer araçlarda ise maddi hasar meydana gelirken,  yol uzun bir süre trafiğe kapatıldı.

Devrilen mermer yüklü tır kaza yerine gelen vinç yardımıyla çekilerek trafiğe kapanan yol açıldı. Erdek İtfaiye Ekipleri yolda yıkama çalışması yaparken, trafik ekipleri kazaya karışan sürücülerin ifadelerine başvurdu.

Haber:Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Hatalı sollama alıyordu
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı