Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Hastanemize geçici doktor takviyesi

Hastanemize geçici doktor takviyesi

Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi’nde geçici doktorlar görevlendirilecek.

Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi’nde geçici doktorlar görevlendirilecek.
Kulak- burun- boğaz ve göz doktoru olmayan hastaneye haftada bir gün doktor gelecek.
CHP Erdek ilçe başkan adayı Onur Uçar öncülüğünde başlatılan kulak- burun- boğaz ile göz hastalıkları hekimlerinin hastanede görevlendirilmesi isteğine Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğü’nden olumlu yanıt geldi. CHP Erdek ilçe başkan adayı Onur Uçar’ın öncülüğünde Balıkesir Valiliği’ne gönderilen dilekçede, "Erdek Neyyirre Sıtkı Devlet Hastanesi’nde kulak- burun- boğaz ve göz hastalıkları uzmanı tarafından haftada bir gün poliklinik uygulamasının yapılabilmesi için Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden görevlendirme yapılmasını arz ederiz." ifadelerine yer verilmişti.
Balıkesir Valiliği’nden kendilerine ulaşan yazıyla ilgili bilgi veren Onur Uçar, “24 Kasım 2021 tarihinde Balıkesir Valiliği'ne göndermiş olduğumuz dilekçemiz olumlu olarak cevaplanmıştır. Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğü tarafından gönderilen dilekçede görevlendirmenin yapılması için çalışmaların başlatıldığı belirtilmiştir.
Erdekli vatandaşlarımız adına sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte imzalayıp verdiğimiz dilekçeyle, böyle bir hizmette katkımız olduysa ne mutlu bizlere. Çalışmalarımız devam edecektir." dedi.
Haber: Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Hastanemize geçici doktor takviyesi
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı