Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Hastane randevu hattına geçti

Hastane randevu hattına geçti

Erdek Devlet Hastanesinde Alo 182 hastane randevu hattı uygulamasına geçildi.

Erdek Devlet Hastanesi`nde "Alo 182" hastane randevu hattı uygulamasına geçildi. Erdek Sağlık Grup Başkanlığından yapılan açıklamada, Sağlık Bakanlığının daha etkin ve verimli bir şekilde sağlık hizmetlerine ulaşılmasının sağlanması amacıyla Sağlıkta Dönüşüm Projesi kapsamında Erdek Devlet Hastanesi`nde randevu hattı uygulamasına başlandığı bildirildi.
"Alo 182"yi arayarak sağlık ocaklarından randevu alınabileceğini duyuran yetkililer, şöyle devam etti: "Bu sistemle vatandaşların hastanede bekleme süresi en aza inecek yığılmaların önüne geçilecektir. Projenin uygulanmasıyla ilgili Sağlık Gurup Başkanlığı sorumluluğundaki poliklinikler gün içerisinde sürekli denetleniyor. İşleyişle ilgili bugüne kadar herhangi bir problemle karşılaşmadık, her şey sistemli bir şekilde işliyor."
Bilindiği gibi, Erdek Hükümet Konağı karşısında, devlet hastanesi olarak kullanılan bina yıkıldığından söz konusu arsa üzerinde yeni hastane binasının yapımı devam ettiği için, 2 No`lu Sağlık Ocağı binası geçici olarak devlet hastanesi olarak kullanılıyor.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli