Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Hastane müdürü göreve başladı

Hastane müdürü göreve başladı

Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesine yeni müdür atandı. Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi Müdürlüğüne Uz. Rıdvan Erdinç atandı.

Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi`ne yeni müdür atandı.
Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi Müdürlüğü`ne Uz. Rıdvan Erdinç atandı. Gönen Devlet Hastanesi müdürü olarak görev yapan Erdinç, ilçedeki görevine hafta içinde başladı.
1961 Bandırma doğumlu Rıdvan Erdinç, Hacettepe Üniversitesi Sağlık İdareciliği Bölümünden 1983 yılında mezun olup evli ve 2 çocuk babası. 26 yıldan bu yana devlet memurluğu görevini yürüten Erdinç, Sağlık İdareciliği bölümünden mezun olduktan sonra, Marmara Üniversitesi`nde Modern Yönetim Teknikleri dalında yüksek ihtisas yaptı. 1992-995 yılları arasında aynı üniversitede 3 yıl boyunca öğretim üyesi olarak çalıştı. Kardeş üniversiteler projesinde eğitim görevlilerine verilen program kapsamında Marmara Üniversitesi`nin kardeş okulu, ABD Boston Massachuset Tufts Üniversitesi`nde 1999 yılında eğitim programı aldı. Ardından Bandırma Devlet Hastanesi`ne atanan Erdinç, 2003 yılında Gönen Devlet Hastanesi`ni müdürlüğüne atandı. Erdek`e atanması ile ilgili kısa bir açıklama yapan Erdinç, "26 yıllık devlet memuruyum. 7 yıldır Gönen Devlet Hastanesi müdürlüğünü yürütüyordum. Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi müdürlüğüne atandım ve görevime başladım. Mevcut hastane olarak kullanılan bina yerine yeni bir hastanenin inşasına başlamasına sayılı günler kaldığını öğrendim. Yeni hastane binasıyla ilgili üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmaya gayret edeceğim" dedi.
Haber: Kemal Şekerci

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli