Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Hastane içinde şüpheli çanta paniği

Hastane içinde şüpheli çanta paniği

Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göğüs Hastalıkları servisine yatış işlemleri yapılan 65 yaşındaki adam çantasını polikliniklerin kapısının önüne bıraktı.

Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göğüs Hastalıkları servisine yatış işlemleri yapılan 65 yaşındaki adam çantasını polikliniklerin kapısının önüne bıraktı. Şüpheli çanta nedeniyle hastane bir anda karışırken, çantanın sahibinin bulunmasıyla rahat nefes alındı. 
Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşanan şüpheli çanta olayı yürekleri ağza getirdi. 
Edinilen bilgiye göre; 65 yaşındaki A.E. muayene olmak için Göğüs Hastalıkları Polikliniği’ne geldi. Şahıs bu sırada çantasını polikliniklerin kapısının yanına bıraktı. Sahipsiz çantayı gören hastane personeli durumu polise bildirdi. Polis çanta etrafında güvenlik önlemleri alırken, Balıkesir’den bomba imha ekibi çağırıldı. Hastanede tam bir saat panik yaşandı. Hastane kameralarından çantayı bırakan şahıs tespit edildi ve yaşlı adam Göğüs Hastalıkları Polikliniği’nin önünde otururken bulundu. Çantanın sahibinin bulunmasıyla hastanede rahat nefes alındı. Çantanın sahibinin ifadesi alınırken, Göğüs Hastalıkları servisine yatışının yapıldığı öğrenildi. 
Haber Merkezi
 



Anahtar Kelimeler: Hastane içinde şüpheli çanta paniği
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı