Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

“HALKIN İÇİNDE OLACAĞIM”

“HALKIN İÇİNDE OLACAĞIM”

“PIRIL PIRIL BİR BANDIRMA!”

Mahalli seçimlerin sonunda Bandırma “Dursun Mirza” dedi.

CHP Belediye Başkan adayı Dursun Mirza, oyların yüzde % 50.95’ini alarak Bandırma’nın Belediye Başkanı olarak seçildi. Ayni seçimde AKP adayı M. Cemal Öztaylan oyların % 40.19, İYİ Parti adayı Dr. Orhan Can da % 3.31 aldı.

Neticelerin belli olmasından sonra ilçe merkezine eşi Emine Mirza ile gelen Dursun Mirza tebrikleri kabul etti. Neticelerin kesin belli olmasından sonra mazbatasını alarak resmen göreve başlamasının ardından ilk işinin kentin tertemiz bir kent haline gelmesi için çalışmak olacağını belirten Mirza özetle şunları söyledi:

“ Temizlik çok önemli. Pırıl pırıl tertemiz bir Bandırma yapacağım.Yıkanacak; Bandırma temiz bir kent olacak.Havasıyla, kaldırımıyla , yoluyla ..İlk yapılacak işler bunlar ondan sonra diğer projelere başlayacağız.Cumhuriyet Meydanı’na görevlileri davet etmek. Ondan sonra da buraya güzel bir proje yapmak. Cumhuriyet Meydanı ve Sevgi Yoluna güzel bir proje yapmak önceliklerimiz arasında olacak. Yol , kaldırım, çukur… Yolarımız çok bozuk 1 yıl içinde Bandırma’nın yol sorununu bitireceğim”

Ama tabiî ki belediyenin bütçesi, alacağı, vereceği onlara bakacağız. Sorumluluğu omzumuza alınca o yazdığımız projeleri önemine göre hayata geçirmektir. Verilen sözleri yerine getirmektir. Halkın içinde olacağım. Belediyeye insanlar kolay gelip gidecek onun önünde engelleri kaldıracağım. İyi bir ekibim var o ekibi belediyeye yerleştireceğim. Ben de daha çok hizmet ederken vatandaşlarla birlikte gezeceğim.

Ve tabiî ki verilen sözleri yerine getirmek çok önemli. Büyük bir mücadele verdik Hem kamunun hem halkın gücünü belediyeye yansıtma mücadelesini verdik. Hükümetin ve devletin gücünü kullanmadık. Büyükşehirin gücünü, Bandırma Belediyesinin gücünü kullanmadık. Bir kuruş kamu kaynağı kullanmadık. Halkın ve kendi gücümüzle arkadaşlarımızın desteğiyle yani bir kuruş kamu kaynağı kullanmadık. Ama halkın gücü sandığa rastladı” Erdem ÖZCAN


 



Anahtar Kelimeler: “HALKIN İÇİNDE OLACAĞIM”
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı