Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Halk Arenası 1 Haziran'da Ayvalık'ta

Halk Arenası 1 Haziran

Uğur Dündar'la Halk Arenası 1 Haziran'da Ayvalık'ta.

Uğur Dündar'la Halk Arenası 1 Haziran'da Ayvalık'ta.
Her hafta farklı konu ve konuklarla halkın karşısına çıkan gazeteci Uğur Dündar, bu haftaki programını Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer'in davetiyle Ayvalık Amfi Tiyatro'dan gerçekleştirecek.
Gazeteci Uğur Dündar'ın hazırlayıp sunduğu Halk Arenası” programı, Ayvalık Belediyesi'nin katkılarıyla 1 Haziran Pazartesi günü saat 21.00'de Halk TV'nin Ayvalık Amfi Tiyatro'dan yapacağı canlı yayınla halkla buluşacak.
Uğur Dündar'ın bu haftaki canlı yayın konukları CHP İstanbul Milletvekilleri İlhan Kesici ve Aykut Erdoğdu'nun yanı sıra CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel ile CHP İzmir 2. bölge 1. sıra Milletvekili adayı Zeynep Altıok olacak.
Halk Arenası'na ev sahipliği yapmaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Gençer, Türkiye'nin içerisinde bulunduğu zor ve antidemokratik koşullarda bağımsız, laik ve demokratik Türkiye özlemini her programında dile getiren usta gazeteci Uğur Dündar'ın sunacağı ‘Halk Arenası” programının Ayvalıklıların katılımıyla gerçekleşmesi mutluluk verici” dedi.
Türkiye'nin Uğur Dündar gibi mücadeleci ve kararlı insanlara ihtiyaç duyduğu en önemli bir süreçten geçtiğini belirten Rahmi Gençer, Kurtuluş Savaşı yıllarında Anadolu'da düşmana karşı ilk kurşunun atıldığı Ayvalık başta olmak üzere Türkiye'nin hiçbir zaman Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti ve Atatürk devrimlerinden vazgeç meyeceğinin de altını çizdi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli